Tekenen & Schilderen

Tekenen & Schilderen

Beeldend

De cursussen Tekenen en Schilderen vinden gelijktijdig plaats. Welke discipline je ook kies, je komt altijd in aanraking met de andere. Erg gevarieerd dus, en daardoor erg leuk! Elke 6 lessen komt er een nieuw thema aan bod. 

Thema's tekenen en schilderen

  • Thema Grafische druktechnieken (Startdatum: I.v.m. de huidige coronamaatregelen en lockdown is de startdatum nog niet bekend.)
  • Thema Textuur en structuur (Startdatum: I.v.m. de huidige coronamaatregelen en lockdown is de startdatum nog niet bekend.)

Volwassenen / Donderdag / 19:30 - 21:30 uur

Tekenen

Deze cursus is geschikt voor zowel absolute beginners als gevorderden, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft op zijn eigen niveau te werken.
Tijdens deze cursus komen begrippen als compositie, perspectief en kleurenleer aan bod. Je tekent, onder begeleiding van een ervaren docent, zoveel mogelijk naar waarneming. Je leert wat je ziet te vertalen naar een beeld.De thema’s hierboven staan dit cursusseizoen centraal.
Deze cursus is inclusief materialen.

Schilderen

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om op zijn eigen niveau te werken.
Tijdens korte opdrachten ontdek je, onder begeleiding van een ervaren docent, wat compositie en contrast is en leer je steeds beter kijken. Je gaat aan de slag met acrylverf en verschillende teken- en schildermaterialen op papier. Je krijgt grip op gereedschappen en ontdekt je eigen mogelijkheden als schilder.

De thema’s hierboven staan dit cursusseizoen centraal.
Deze cursus is inclusief materialen.

 

Lesmogelijkheden

21 en ouder

Teken / Schilder Thema Grafische druktechnieken 120 min Volw 25-02-2021 elke donderdag van 19:30 tot 21:30
6 lessen € 108,00

Inschrijven

Teken / Schilder Thema Textuur en Structuur 120 min Volwassenen 15-04-2021 elke donderdag van 19:30 tot 21:30
6 lessen € 108,00

Inschrijven

Onze docenten

Charlotte Maas

Charlotte Maas

Lees meer