Zomersluiting

Deel dit
Nieuwe Nobelaer tijdens zomervakantie twee weken gesloten

Nieuwe Nobelaer sluit dit jaar voor het eerst twee weken haar deuren tijdens de basisschoolvakantie, in de periode van maandag 31 juli t/m zondag 13 augustus 2017. Deze sluiting geldt voor de gehele organisatie, dus ook voor de bibliotheek, speelotheek, poppodium, theater, informatiebalie en kantoren. Kaartverkoop voor theater en inschrijven voor nieuwe cursussen en lessen blijft 24 uur per dag mogelijk via www.nieuwenobelaer.nl.

Algehele sluiting
Het is de eerste keer dat Nieuwe Nobelaer kiest voor een algehele zomersluiting. Directeur/bestuurder Hilda Vliegenthart: ”Tijdens de zomer is het altijd al rustiger in Nieuwe Nobelaer. De cursussen, lessen en voorstellingen zijn afgelopen. Daarnaast zijn er veel mensen op vakantie waardoor het ook in de bibliotheek en speelotheek rustiger is. Omdat we graag zo efficiënt mogelijk werken, kiezen we er voor twee weken te sluiten tijdens de basisschoolvakantie. Vanaf maandag 14 augustus zijn we weer geopend en staan we vol energie weer voor iedereen klaar!”

Leestafel in Hotel Het Witte Paard en lenen zonder boete
Dagelijks vinden veel mensen hun weg naar Nieuwe Nobelaer, o.a. om een krant of tijdschrift te lezen aan de leestafel onder het genot van een gratis bakje koffie of thee. Deze gasten kunnen tijdens de zomersluiting terecht bij Hotel Het Witte Paard. Alle abonnementen worden doorgestuurd en ook bij Het Witte Paard staat een gratis kopje koffie of thee klaar.

Bibliotheekbezoekers mogen boeken of andere materialen die tijdens de zomersluiting ingeleverd of verlengd dienen te worden boetevrij lenen tot maandag 14 augustus.


t/m zondag 15 juli

– maandag t/m vrijdag: 09.00 – 20.30 uur
– zaterdag: 11.00 – 16.00 uur
– zondag: gesloten

Maandag 16 juli – zondag 30 juli
– maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00 uur
– zaterdag: 11.00 – 14.00 uur
– zondag: gesloten

Maandag 31 juli t/m zondag 13 augustus 2017
– gesloten

Maandag 14 augustus – zondag 27 augustus
– maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00 uur
– zaterdag: 11.00 – 14.00 uur
– zondag: gesloten

Vanaf ma 28 augustus gebruikelijke openingstijden.

Leestafel Hotel Het Witte Paard: toegankelijk van ma 31 jul t/m za 12 aug. Zondag 13 augustus is Het Witte Paard niet toegankelijk i.v.m. de Profwielerronde Etten-Leur. www.hotelhetwittepaard.nl