Modeltekenen

Deel dit

Modeltekenen is uitdagend, maar ook ontspannend om te doen. De meeste deelnemers raken erg geconcentreerd door het tekenen naar waarneming. Je zult zien dat de tijd vliegt! Zijn er specifieke wensen betreffende het onderwerp, geef dit aan ons door (bijvoorbeeld één van je groepsgenoten portretteren). De docent kan de workshop hierop afstemmen. Dit geldt ook voor materialengebruik.

of + Nobelaertjes

Omschrijving

Wat maakt groepsuitjes, vrijgezellenfeesten en teamdagen bijzonder?

Juist, een gezamenlijke doe-activiteit. Samen bezig zijn zet de neuzen lekker dezelfde kant op. Bij ons ben je aan het goede adres voor workshops en teambuildingactiviteiten die prikkelen, verrassen en inspireren. Wij werken samen met de beste mensen die ervoor zorgen dat jullie groepsactiviteit een succes wordt!

Wil je starten of afsluiten met een lunch, high tea, borrel of diner? Dat is wel zo gezellig! Neem contact op met onze afdeling Sales voor een voorstel op maat. Op het gebied van horeca hebben we alles in huis.

Voor wie: groepen die in een gezellige, ontspannen sfeer iets willen leren. De docent houdt rekening met ieders ervaring, zodat de workshop geschikt is voor beginners en gevorderden.

Duur: 90 minuten (kan langer naar wens)
Aantal personen: maximaal 12