Theatergroep Max Mini – Soap

Deel dit

Theatergroep Max Mini presenteert de gloednieuwe musical Soap en brengt het drama uit de televisiewereld naar het toneel!

Zaal: Grote Zaal

Wissen
of + Nobelaertjes

Omschrijving

Lokale theatergroep Max Mini komt ook dit seizoen weer met een komische musical. Ditmaal staan de cast en crew van populaire soapserie Spoed centraal. Na het verontrustende nieuws dat kijkcijfers beginnen te dalen, moet producent Alex actie ondernemen. Onder druk van de zenderbaas voert hij een paar ingrijpende veranderingen door om de televisieserie weer aantrekkelijk te maken voor de kijker thuis. Extra figuranten, product placement, extra dramatische plotwendingen: alles wordt uit de kast gehaald! Al die veranderingen vallen niet bij iedere acteurs, actrices en crewleden in de smaak… Haalt Spoed het volgende seizoen?

Amateur Musical Awards

Theatergroep Max Mini, met inmiddels al 13 nominaties voor de landelijke Amateur Musical Awards, brengt met Soap het drama uit de televisiewereld naar het toneel! Vanuit de zaal beleeft u de medische perikelen van dokter Geert Hagelaar en hoofdzuster Odette de Haan live mee. Geniet van een heerlijke avond vol dramatische diva’s en nuchtere broodacteurs, een gefrustreerde crew en een zweverige regisseuse, met veel gelach en zoals altijd een volledig origineel verhaal.