Rupsje Nooitgenoeg 2+ (try-out)

Deel dit

Vier magische verhalen van Eric Carle, waarin o.a. het beroemde Rupsje Nooitgenoeg op magische wijze tot leven komt.

Zaal: Grote Zaal

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving

Wie kent hem niet: Rupsje Nooitgenoeg. Het gelijknamige kinderboek van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet. In deze familievoorstelling maakt u kennis met de wereld van Eric Carle en de bijzondere wezens die er wonen. Kleine en grote bezoekers gaan genieten van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje, Rupsje Nooitgenoeg en nog 70 andere Eric Carle-creaties. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een grote glimlach op je gezicht het theater verlaat.

De pers over de show:

“Publiek wordt betoverd”- New York Times

***** – Time Out New York

“We geven vijfmaal een glimlach” – Newsday UK

Over Eric Carle

Eric Carle is een geliefd schrijver van kinderboeken voor de allerkleinsten. Over de hele wereld hebben kinderen zijn boeken in hun hart gesloten. Rupsje Nooitgenoeg is in 62 talen uitgebracht en er zijn inmiddels 46 miljoen exemplaren van verkocht wereldwijd. Sinds de uitgave van Rupjes Nooitgenoeg in 1969 schreef en illustreerde hij meer dan 70 boeken, die bij elkaar opgeteld meer dan 145 miljoen keer over de toonbank gingen.

Zijn illustraties zijn direct herkenbaar aan het vele kleurgebruik. De thema’s voor zijn verhalen haalt hij uit de natuur, een onderwerp dat ook kinderen mateloos interesseert. Zijn verhalen zijn niet alleen mooi en vermakelijk, maar leren kids ook iets over de wereld om hen heen.