Kruistocht in spijkerbroek 7+

Deel dit

De kinderen van het Nationaal Jeugd Musical Theater brengen de familiemusical Kruistocht in spijkerbroek naar Nieuwe Nobelaer. Dolf reist met een tijdmachine naar de Middeleeuwen, waar hij terecht komt in een kinderkruistocht.

Zaal: Grote Zaal

Wissen
of + Nobelaertjes

Omschrijving

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in spijkerbroek als familiemusical in het theater! Naar het beroemde boek van Thea Beckman, voor iedereen vanaf 7 jaar. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Peter Pan.

De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in de Middeleeuwen. Daar komt hij middenin een kinderkruistocht: achtduizend kinderen te voet op weg naar Jeruzalem. De reis is lang, zwaar en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen over hoge bergen, bij ziektes en wanneer rovende ridders aanvallen. Dan ontdekt Dolf dat het echte gevaar niet wacht achter de volgende bergtop, maar zich in de kruistocht zelf bevindt…

Cast

Rein van Duivenboden (MainStreet, Hart Beat, de Spa) speelt de hoofdrol Dolf. Naast hem zijn verschillende bekende acteurs te zien in de hoofdrollen, samen met 60 kinderen van het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Volg Kruistocht in spijkerbroek op social media:
Facebook, Instagram: @kruistochtdemusical

Foto: Joris van Bennekom
Artwork: Jack Waas

Voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze is ranja, koffie en thee gratis. Frisdranken en overige dranken dienen afgerekend te worden.