Hendrik Groen – pogingen iets van het leven te maken try-out

Deel dit

In de theaterversie van de bestseller Pogingen iets van het leven te maken laten Hendrik Groen (Beau Schneider) en zijn vrienden u een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis.

Zaal: Grote Theaterzaal

Wissen
+25 Nobelaertjes
of + Nobelaertjes

Omschrijving

In de theaterversie van de bestseller Pogingen iets van het leven te maken (200.000 exemplaren verkocht, winnaar NS Publieksprijs 2016) laten Hendrik Groen (Beau Schneider) en zijn vrienden u een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis. In tegenstelling tot het boek is niet alleen Hendrik Groen te zien, maar wordt het een levenslustige komedie waarin meerdere rollen van de rebellenclub vertolkt zullen worden.

Regisseur Gijs de Lange heeft een verrassend concept voor ogen: jonge acteurs zullen de rollen gaan spelen, “omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Daarnaast betreden in iedere stad bewoners van een plaatselijke zorginstelling de bühne! Met o.a. Beau Schneider, de rol van directrice wordt gespeeld door Plien van Bennekom afgewisseld met Cynthia Abma (bekend door ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’).

Recensies:
‘Hendrik Groen is een ontroerende held.’ – Trouw
‘Geestig, tragisch en soms aangrijpend.’ – Het Parool
‘In rake bewoordingen fileert hij het bestaan in een verzorgingshuis. Gerieflijk en hilarisch tegelijk.’ – Leeuwarder Courant

De kaartprijs is inclusief € 3,50 reserverings- en administratiekosten en een consumptie.