Harrie Jekkers en Klein Orkest

Deel dit

Harrie Jekkers en Klein Orkest zijn na een sabbatical van 14 jaar weer terug in de theaters! Jekkers laat vroeger nog één keer terugkomen met hits als Koos Werkeloos en Over de muur.

Er zijn nog een aantal losse plaatsen beschikbaar. Neem contact op met onze balie voor meer informatie via: 0765045200.

Zaal: Grote Zaal

Uitverkocht

Omschrijving

Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Anno 2017 wil hij nog één keer terug naar zijn muzikale roots. Voordat hij bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest.

Nederland viel destijds als een blok voor hits als: Later is allang begonnen , Laat mij maar alleen, Koos Werkeloos en Over 100 jaar (zijn jullie allemaal dood).

De band scoorde twee evergreens: O, O Den Haag en Over de muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog genoteerd staan in de Top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de LP Roltrap naar de Maan. Een LP met 13 prachtige kinderliedjes waarmee zo’n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed.

Harrie Jekkers wil vroeger nog 1 keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Jekkers zal op zijn eigen cabareteske wijze vertellen over het ontstaan en het einde van die band. Hij zal daarbij worden begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen).

Teksten & composities: Harrie Jekkers, Koos Meinderts & Harrie Jekkers

Fotograaf: Maarten Ederveen

Impresariaat: BV Mooiweer, Hilversum – www.bvmooiweer.nl