Hans en Grietje 4+ try-out

Deel dit

Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand hen vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die hen meeneemt naar een bijzonder huisje.

Zaal: Grote Theaterzaal

Wissen
+10 Nobelaertjes
of + Nobelaertjes

Omschrijving

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans en Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand hen vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die hen meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is!

cast: Janouk Kelderman e.a.

De kaartprijs is exclusief reserverings-, administratiekosten en consumptie. Voor de kinderen is er ranja en volwassenen krijgen koffie/thee bij ontvangst.

Hans en Grietje ontmoeten én verkleedwedstrijd

Kom verkleed en doe mee aan de sprookjesverkleedwedstrijd. Na afloop kun je Hans en Grietje ontmoeten en swingen tijdens de sprookjesafterparty!

ACC141100-Nino--pose-duimen-omhoog-kleur(zonder-pet)