Enge Buren – Vreemde Vogels

Deel dit

Tijdens het Nationaal Theater Weekend kun je voor €10,- naar Enge Buren. Vreemde Vogels is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar Vreemde Vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven!

Zaal: Kleine Zaal

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in je armen sluit.

Vreemde Vogels is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar Vreemde Vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van Vreemde Vogels.