Dummie de Mummie 6+

Deel dit

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan?

Zaal: Grote Theaterzaal

Wissen
+10 Nobelaertjes
of + Nobelaertjes

Omschrijving

Dummie de mummie is een splinternieuwe familiemusical gebaseerd op de spannende boeken van Tosca Menten. De boeken werden meermaals bekroond en in de serie zijn al 300.000 boeken verkocht. Na 2 succesvolle films kan een theatervoorstelling niet uitblijven!

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, he, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt…En na twintig tellen ook…! Wat doe je dan?

De kaartprijs is exclusief reserverings-, administratiekosten en consumptie. Voor de kinderen is er ranja en volwassenen krijgen koffie/thee bij ontvangst.