De Partizanen

Deel dit

U heeft ze misschien al eens bij DWDD gezien. Dit seizoen komen ze naar Etten-Leur met hun hilarische nieuwe programma Het Leven An Sich; De Partizanen!

Zaal: Grote Zaal

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving

De Partizanen, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, zijn terug met een nieuw programma.

Het Leven An Sich: een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’.
Vanuit de nabije toekomst kijken zij terug op de trends, hypes en omgangsvormen van onze huidige tijdsgeest, en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen.

De uitvergrote realiteit die de mannen schetsen blijkt soms even confronterend als grappig. Bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je mentale sneeuwglobe flink door elkaar zullen schudden.

Absurd, tragisch en herkenbaar: Het Leven An Sich

★★★★★ de Volkskrant
★★★★ Telegraaf: “Een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen”.

In de voorstelling zit sterk knipperende verlichting. Een epilepsie-waarschuwing is daarom van toepassing. Ook wordt aan het einde van de voorstelling gebruik gemaakt van een ontruimingsalarmgeluid.

 

Over De Partizanen:

Thomas Gast en Merijn Scholten leren elkaar in 2008 kennen bij stand-up comedy-collectief Comedytrain. De samenwerking bevalt, want meteen daarna richten ze De Partizanen op. Na amper drie maanden doet het duo in 2013 mee aan het Leids Cabaret Festival, waar ze moeiteloos de jury- en publieksprijs winnen. Hun debuutprogramma De Partizanen is in 2015 bekroond met de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende nieuwkomers.

In seizoen 2017-2018 zaten de heren wekelijks bij DWDD om de week af te sluiten met de rubriek:Weekdesk. Eerder al werkten zij mee aan Dit Was Het Nieuws, de satirische nieuwsshow Panache en hadden zij de rubriek ZZZP-TV in programma COJONES. Merijn schuift op regelmatige basis aan met een column bij radioprogramma Spijkers met Koppen.