De Partizanen

Deel dit

U heeft ze misschien al eens bij DWDD gezien. Dit seizoen komen ze naar Etten-Leur met hun hilarische nieuwe programma Het leven an sich; De Partizanen!

Zaal: Grote Zaal

Wissen
of + Nobelaertjes

Omschrijving

De nieuwe voorstelling van De Partizanen laat nog even op zich wachten. In de periode waarin de voorstelling wordt gemaakt kan veel gebeuren en het cabaret duo houdt niet van valse beloftes. Wat u precies kunt verwachten is lastig te voorspellen, maar wel kunnen ze twee dingen beloven.

Belofte 1: Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien hun beider privélevens op zo’n korte termijn geen haalbare kaart.

Dat is dus alvast een hele geruststelling.

Belofte 2: Wij gaan er alles, maar dan ook echt alles aan doen om u te verbazen, te verwarren, te ontroeren en heel hard te laten lachen.

Kortom: Thomas en Merijn zullen u op Partizaanse wijze kennis laten maken met: het leven an sich. Ze zien u graag in maart in Nieuwe Nobelaer.

Over De Partizanen:

Thomas Gast en Merijn Scholten leren elkaar in 2008 kennen bij stand-up comedy-collectief Comedytrain. Samen maken ze in 2012 de satirische documentaire Alles voor een lach over de onbekende comedian Rob van Liempt. De samenwerking bevalt, want meteen daarna richten ze De Partizanen op. Na amper drie maanden doet het duo in 2013 mee aan het Leids Cabaret Festival, waar Thomas en Merijn moeiteloos de jury- en publieksprijs winnen. Hun debuutprogramma De Partizanen is in 2015 bekroond met de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende nieuwkomers. Ook de pers was laaiend enthousiast. Zo schreef NRC onder andere: “In één klap is het cabaret een fantastisch sketchduo rijker.”

Ook WELKOM IN PARTIZANIË verzamelde de nodige sterren. “Inventief, idioot en vooral erg geestig” (Parool).

In seizoen 2017-2018 zaten de heren wekelijks bij DWDD om de week af te sluiten met de rubriek:Weekdesk. Eerder al werkten zij mee aan Dit Was Het Nieuws, de satirische nieuwsshow Panache en hadden zij de rubriek ZZZP-TV in programma COJONES. Merijn schuift op regelmatige basis aan met een column bij radioprogramma Spijkers met Koppen.

Volg De Partizanen op social media:
Facebook: @DePartizanen
Twitter: @departizanen