De gouden jaren

Deel dit

De Gouden Jaren is een theatershow met pakkende beelden en muziek uit vervlogen jaren. Een heerlijk visueel en muzikaal feest van herkenning.

Zaal: Grote Zaal

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving

De muzikale theatervoorstelling De gouden jaren neemt u mee terug in de tijd die niet eens zo heel ver achter ons ligt en toch een eeuwigheid geleden lijkt.

De gouden jaren is een kijk- en luisterprogramma met het orkest van Cor Bakker en presentator Jacques Klöters. Samen met u worden aan de hand van historische beelden uit het populaire Polygoon Bioscoopjournaal, vermakelijke verhalen en de mooiste liedjes uit de jaren ‘45 tot ‘70 herinneringen opgehaald uit uw jeugd en die van uw ouders en grootouders.

Weet u het nog? Knikkeren en touwtje springen op straat, de radioprogramma’s Ochtendgymnastiek met Ab Goubit en Kleutertje luister. IJsbloemen op de ruiten en de stoffige kolenkachel. Swiebertje en Malle Pietje waren onze helden en na De Fabeltjeskrant kropen de kinderen onder de wol. Er is veel veranderd in die jaren en u was daarbij!

Voor degenen die in deze periode geboren zijn is deze voorstelling een feest der herkenning en voor de jongere generatie is het een vermakelijke manier om meer te weten te komen over het dagelijks leven van vroeger, toen geluk nog heel gewoon was…

Met Cor Bakker, Jacques Klöters, Arie den Boer, Bastiaan Mulder, Danny Overweg, Gert Wantenaar en Rebecca Lobry.