De dag dat ik Robert Long ontmoette

Deel dit

Robert Long zou dit jaar zijn 75ste verjaardag hebben gevierd. Een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen. Robert Long, overleden in 2006, zou vandaag de dag de titel van singer-songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander!

Zaal: Grote Zaal

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving

Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen. Helaas is dit niet meer mogelijk en daarom zijn we op zoek gegaan naar goede solisten, die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen. In dit theaterconcert worden ongeveer 24 mooie liedjes van Robert Long op een eerlijke en verrassende manier uitgevoerd door:  Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto De Groot.

De bekende en nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden gezongen en verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen. Wat een verrassing: kenden zij Robert Long? Hebben ze hem ooit ontmoet?

Ja, zij hebben ooit Robert ontmoet en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt.  Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling. Ze zullen hem eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes.

Ze worden daarbij muzikaal bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.

Teksten & composities: Robert Long

Solisten: Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto De Groot

Combo:

Peter van der Zwaag: piano, toetsen, accordeon, zang arrangementen

Christan Grotebreg: toetsen, accordeon, saxofoon, klarinet, toetsen, zang

Peter Krako: gitaren, mandoline, banjo, basgitaar, zang