Dana Winner

Deel dit

Er zijn vele soorten liefde, maar voor Dana Winner is muziek haar eerste liefde. Laat u betoveren door de prachtige stem van Dana Winner.

Zaal: Grote Zaal

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving

Het is haar eerste liefde

en het zal haar laatste zijn.

Ja, er zijn mannen geweest waar ze verliefd op werd en voor haar dochter voelt ze onvoorwaardelijke moederliefde, maar wat het leven van Dana Winner steeds weer kleurt, is de hartstochtelijke passie die ze voelt voor de muziek.

Gewapend met schitterende nieuwe songs die ze opdiepte uit de rijke muziekgeschiedenis en waar ze haar eigen touch aan gegeven heeft, stapt ze het theater in om een ode te brengen aan de muziek. En natuurlijk komen ook haar klassiekers en grootste hits voorbij.

Laat u meevoeren door de prachtige stem van Dana Winner.

Over Dana Winner:

Dana Winner (Hasselt, 10 februari 1965) zingt al zo lang ze het zich kan herinneren. Als kind sluitze zich aan bij het kerkkoor en zingt ze in het dorpscafé mee met de discobar. Door de meiden van haar volleybalteam wordt ze, als grap, ingeschreven voor een zangwedstrijd. Tot haar grote verbazing wint ze de wedstrijd en haar leven veranderd voorgoed. In 1989 heeft ze haar eerste hit: Op het dak van de wereld, haar versie van een Carpenters liedje. Dit is de start van een indrukwekkende carrière. Ze heeft niet alleen hits in Nederland en België, maar ook in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden. Nummers als De oude man en de zee, Woordenloos, Westenwind en Zeven regenbogen belanden allemaal bovenaan de hitparade.

Volg Dana Winner op social media:

Facebook: www.facebook.com/DanaWinner2/

Twitter: www.twitter.com/danawinner1

Instagram: www.instagram.com/dana.winner/