Poppodium presenteert: Crazy Little Things

Deel dit

Wegens succes bijgeboekt! Een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt. Je moet het maar durven. Maar de groep Crazy Little Things heeft zich vastgebeten in de songs van één van de grootste popbands uit de muziekhistorie.

Op de avond zelf is het mogelijk om kaarten aan de deur te kopen.

Zaal: Kleine Zaal

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Omschrijving

Een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt. Je moet het maar durven. Maar de groep Crazy Little Things heeft zich vastgebeten in de songs van één van de grootste popbands uit de muziekhistorie.  Diehard Queen-fans Marijn van den Branden en Jean-Paul Heck besluiten in 2017 om het ultieme eerbetoon aan hun helden op te zetten. Dat doen ze met behulp van 5 andere muzikanten waarmee ze de band Crazy Little Things beginnen, natuurlijk vernoemd naar het nummer Crazy Little Thing Called Love.

Het gaat bij de muziek van Queen om de details. Om deze reden bezit solo-gitarist Jeroen Lips exact dezelfde versterkers en gitaren die ook Queen-gitarist Brian May gebruikt. Hiermee speelt hij May’s solo’s tot in de perfectie na. Ook weet frontman Marijn Geluk de hoge noten van Freddie Mercury te pakken en dat met het nodige charisma. Om de bombastische sound van Queen te brengen, zijn ook gitarist Lars van Herel en zangeres Debby Zimmerman toegevoegd. Dankzij deze brede formatie wordt het diverse oeuvre en de zangkoortjes van Queen geweldig neergezet.

Alle grote hits komen aan bod, denk aan Another One Bites The Dust, I Want To Break Free, en natuurlijk Bohemian Rhapsody.