Buurman & Buurman

Deel dit

Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! A Je Toi!

Zaal: Grote Theaterzaal

Wissen
+15 Nobelaertjes
of + Nobelaertjes

Omschrijving

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop! Voor de 4e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, A je to!

Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet?


Musical nieuws
“Van Buurman en Buurman word je zelf weer kind. En zeker met een ukkienaast je is dit meer dan de moeite van het bezoeken waard”

Theaterkrant ****
“A je to is meer dan een voorstelling die drijft op de populariteit van de kinderserie. Aan alle onderdelen is serieus zorg besteed. Het toneelbeeld is sterk en het script is levendig, het lukt moeiteloos om jonge kinderen een uur te boeien”

Theaterparadijs ***
“Een gezellig familievoorstelling met dubbelzinnigheden en vrolijke liedjes”


De kaartprijs is exclusief reserverings-, administratiekosten en consumptie. Voor de kinderen is er ranja en volwassenen krijgen koffie/thee bij ontvangst.

ACC141100 Nino pose armen open kleur