Zangworkshop – London College of Music

Deel dit

Nieuwe Nobelaer biedt zangtalenten op zondag 21 januari 2018 de unieke kans om een zangworkshop te volgen verzorgd door twee professionele docenten van het London College of Music. Onder begeleiding werk je aan algemene zangtechnieken zoals ademhaling, ademsteun, stemplaatsing en articulatie. Daarnaast zal er individueel aan techniek worden gewerkt. De zangworkshop is geschikt voor beginners en professionals.

€49,00
+20 Nobelaertjes

Omschrijving

Nieuwe Nobelaer biedt zangtalenten in januari de unieke kans om een zangworkshop te volgen verzorgd door twee professionele docenten van het London College of Music, Aaron Newland Bentley en Scott Harrison. Beide heren zijn docent aan het London College of Music, onderdeel van de University of West Londen. Zij geven niet alleen goede zanglessen, maar kunnen tegelijkertijd alles vertellen over de stem, interpretatie en musicalgeschiedenis. Ze zijn gewend om op elk niveau te werken, van beginnend zanger tot professioneel performer. Aan het begin van de vier uur durende workshop wordt het zang-technische niveau van iedere deelnemer bepaald. Hier wordt de begeleiding voor de rest van de workshop op afgestemd.

Les in diverse zangtechnieken

Tijdens het eerste deel van de workshop gaan de docenten in op algemene zangtechnieken. Ademhaling, ademsteun, stemplaatsing, articulatie…alles komt aan bod. Daarnaast zal er individueel aan techniek worden gewerkt. Voor dit onderdeel mag je een eigen Engelstalig nummer voorbereiden. Ook kun je specifieke vragen stellen zoals zang-technische problemen waar je als zanger keer op keer tegen aan loopt wanneer je zingt of op een podium staat.

Voorbereiding
Ter voorbereiding op de workshop mag je één Engelstalig musicalnummer instuderen. Hiervoor moet je zelf  het bladmuziek meenemen.  Tijdens de workshop zal een van de docenten technisch met je aan het nummer werken en afhankelijk van het niveau zal er ook aan interpretatie worden gewerkt. Het is niet verplicht om een nummer voor te bereiden.

Voorwaarden om mee te doen:

  • Je moet 14 jaar of ouder zijn
  • Je moet redelijk mee kunnen met de Engelse taal ( i.i.g. kunnen verstaan)
  • De workshop is geschikt voor beginners en voor professionals

Datum: zondag 21 januari 2018
Tijd: 11:00 tot 15:00 uur (incl. 30 min pauze)
Locatie: Nieuwe Nobelaer
Prijs: € 49,00 (incl. koffie, thee en water | excl. lunch)


Maximaal 30 cursisten
Deze unieke cursus biedt slechts plaats aan een selectief gezelschap. Er zijn twee groepen, met ieder maximaal 15 cursisten. Zorg dat je jezelf op tijd inschrijft.