Inspiratie & Mogelijkheden

Met de grote diversiteit aan ruimtes in Nieuwe Nobelaer zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij doen er dan ook alles aan om van uw evenement een succes te maken. 
Heeft u vragen of wilt u bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie

Inspiratie

Congres

Op zoek naar een locatie voor uw congres, symposium of conferentie. Onze Grote Zaal en Evenementenplein zijn uitermate geschikt voor grote groepen mensen.

Inspiratie

Presentatie

Weg uit uw vaste werkomgeving en een inspirerende presentatie op een externe locatie geven? Nieuwe Nobelaer biedt ruimtes voor grote en kleine gezelschappen.

Inspiratie

Vergadering

Vergaderen in een andere omgeving? De verschillende kleinere zalen van Nieuwe Nobelaer kunnen naar uw wens worden ingericht en gefaciliteerd.

 

246

Condoleance

Onze zalen bieden een bijzonder alternatief voor een persoonlijk afscheid om samen met familieleden en vrienden uw dierbare te herdenken en herinneringen op te halen.

247

Beurs

Organiseert u een beurs waarbij u verschillende stands in een grote ruimte kwijt moet kunnen? Ons Evenementenplein biedt de oplossing!
 

249

Diner / Borrel

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor een diner of borrel in intieme setting of met een groter gezelschap.

252

Netwerkbijeenkomst

Uw gasten in de watten leggen en ondertussen zelf genoeg tijd met hen kunnen doorbrengen? Ons team neemt u alles uit handen. 

250

Feest / evenement

Nieuwe Nobelaer biedt ruimtes die voor uw gezelschap genoeg intimiteit geven voor hét perfecte feest of evenement. Zo kunt u bijvoorbeeld op het podium van de Grote Zaal terecht of in onze Kleine Zaal.

"Bij Nieuwe Nobelaer ben je thuis!" Seniorenhart
"Ik ben ontzettend blij met de open communicatie en goede service voor en tijdens onze dansvoorstellingen." Trivium Sport & Dance
"Het zijn de kleine dingen die het doen." Rabobank Zuidwest Brabant

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Horeca

Alle evenementen in Nieuwe Nobelaer kunnen naar smaak en behoefte worden uitgebreid met diverse horecamogelijkheden. Lokale cateraars verzorgen de heerlijkste lunches, diners, zoete lekkernijen of borrelhapjes. Wij denken graag met u mee om dit geheel naar uw wens in te vullen. 

Mogelijkheden

Techniek

Nieuwe Nobelaer is een professioneel cultuurcentrum met jaarlijkse ruim 100 professionele- en amateurvoorstellingen. Het theater heeft uitgebreide technische faciliteiten en een professioneel technisch team ter beschikking die u kunnen assisteren tijdens uw evenement. 

Mogelijkheden

Ticketservice

Bent u van plan toegangskaarten voor uw evenement te verkopen? Dan verzoeken wij u van onze ticketservice gebruik te maken, wat inhoudt dat uw evenement op onze website vermeld wordt en kaarten online, telefonisch en aan de balie van Nieuwe Nobelaer te koop zijn.