Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen? Mail uw vraag naar balie@nieuwenobelaer.nl wij helpen u graag verder!

Algemeen

Wat zijn de openingstijden van Nieuwe Nobelaer?

De openingstijden van onze balie zijn:
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur | 13:00 tot 20:00 uur
Zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur

De balie is in het weekend ook één uur voor aanvang van een voorstelling geopend. De openingstijden van de balie tijdens feestdagen en vakanties staan hier vermeld.

De openingstijden van onze bibliotheek zijn:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 20:00 uur Van 10:00 tot 17:30 uur is er een bibliothecaris aanwezig.
Zaterdag van 11:00 - 16:00 uur

De openingstijden van onze speelotheek zijn:
Maandag van 19:00 - 20:00 uur
Woensdag van 14:00 - 16:00 uur
Donderdag van 19:00 - 20:00 uur
Vrijdag van 19:00 - 20:00 uur

Tijdens het peuter- en kleutervoorlezen is de Speelotheek ook geopend.

Hoe kan ik bij Nieuwe Nobelaer betalen?

Bij Nieuwe Nobelaer is het mogelijk om met contant geld en pinpas te betalen. Het is helaas niet mogelijk om met creditcard te betalen.

Is er een garderobe aanwezig? En wat kost dit?

Ja, er is een (onbewaakte) garderobe aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken. Het is niet toegestaan om jassen mee de zaal in te nemen.

Waar kan ik parkeren?

Rondom Nieuwe Nobelaer is voldoende gelegenheid om te parkeren. Als een voorstelling is uitverkocht, kan het echter druk zijn.

Betaald parkeren (met bankpas of mobiel)
Maandag t/m zaterdag van 09.00-18.00 uur
Koopzondag van 11.00-18.00 uur

Met een parkeerschijf kun je maximaal 2 uur parkeren in de Oranjelaan.
Ook kun je terecht in de parkeergarage Centrum (ingang Oost).

Zijn jullie ook bereikbaar met openbaar vervoer?

Ja, Nieuwe Nobelaer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation bevindt zich op 5 minuten loopafstand en vrijwel voor de deur bevindt zich bushalte Anna van Berchemlaan.

Is het mogelijk om met een gehandicaptenkaart te parkeren?

Dat is mogelijk, het parkeerterrein van Nieuwe Nobelaer beschikt over drie invalidenparkeerplaatsen.

Wat zijn de voorzieningen voor slechthorenden en mindervaliden in Nieuwe Nobelaer?

Nieuwe Nobelaer beschikt over een ringleiding. Bij de huismeester is het Listensysteem te leen waarop slechthorende gasten een gehoorapparaat kunnen aansluiten. Dit is gratis wanneer je een kopie van jouw identiteitsbewijs overhandigt.

Nieuwe Nobelaer heeft in beide theaterzalen een aantal rolstoelplaatsen die je uitsluitend bij de balie kunt reserveren. In de Grote Zaal zijn 8 rolstoelplaatsen, in de Kleine Zaal zijn er 2 rolstoelplaatsen. Om deze plaatsen te reserveren, kun je telefonisch contact opnemen met onze balie via telefoon 076 - 504 52 00. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur en van 13:00 uur tot 20:00 uur, op zaterdag van 11:00 - 16:00 uur en helpen je graag verder!

Let op: het is niet mogelijk om met een rolstoel of rollator plaats te nemen op het balkon van de Grote Zaal!

Voor eventuele assistentie ter plekke kun je altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Ik ben iets verloren in Nieuwe Nobelaer, hebben jullie het gevonden?

Alle gevonden voorwerpen worden maximaal 1 maand bewaard bij de balie. De balie is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur.

Kan ik in Nieuwe Nobelaer gebruikmaken van WiFi?

Dat kan! Het gehele gebouw is voorzien van een openbaar Nieuwe Nobelaer WiFi-netwerk. Zowel in de bibliotheek, de cursuslokalen, theaterzalen en alle andere ruimtes heb je toegang tot een internetverbinding.

Mag ik fotograferen of filmen tijdens een voorstelling?

Het is zonder toestemming van directie en/of impresariaat niet toegestaan om tijdens de voorstelling beeld- of geluidsopnamen te maken. Wij verzoeken je tevens om tijdens de voorstelling het geluid van uw mobiele telefoon uit te schakelen.

Waar kan ik roken in Nieuwe Nobelaer?

Roken is in Nieuwe Nobelaer niet toegestaan. Indien je wenst te roken, verzoeken wij je dit buiten te doen.

Kan ik een zaal huren bij jullie?

Bij ons kan alles! Een bedrijfsfeest, een congres of seminar. Van een gezellige borrel tot aan chique diner, van een spetterende kick-off tot aan een ingetogen condoleance. Kijk voor meer informatie op www.nieuwenobelaer.nl/verhuur of stuur een mail naar sales@nieuwenobelaer.nl

Hoe blijf ik op de hoogte van jullie activiteiten?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de activiteiten, voorstellingen en evenementen in Nieuwe Nobelaer? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief via www.nieuwenobelaer.nl

Afmelden voor de nieuwsbrief? Je kunt in elke mail die je van ons ontvangt onderin op 'afmelden' klikken. Mocht dit niet lukken dan kun je een mail sturen naar info@nieuwenobelaer.nl en zorgen wij ervoor dat je wordt afgemeld.

Hoe gaan jullie met mijn gegevens om?

Wij doen er alles aan om goed om te gaan met de privacy van onze bezoekers. In onze privacy statement leggen we je uit welke gegevens we van je bewaren, met welk doel, hoe lang we ze bewaren en wat jouw rechten zijn.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Heb je een account? Dan kun je via Mijn account inloggen om jou persoonlijke gegevens te wijzigen. Mocht dit niet lukken dan kun je een mail sturen naar info@nieuwenobelaer.nl

Kaarten

Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.nieuwenobelaer.nl en bij de balie. De balie is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur en in het weekend vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling.

Kan ik reserveren of telefonisch bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen of te reserveren.

Kan ik met cadeaubonnen betalen?

Dat is mogelijk! Je kunt bij ons met de volgende cadeaubonnen betalen:
- Podium cadeaukaart: aan de balie en via de website.
- Nieuwe Nobelaer Digitaal Tegoed: aan de balie en via de website.

Een Nieuwe Nobelaer Digitaal Tegoed cadeau doen? Deze is bij de balie te koop en wordt feestelijk voor je ingepakt!

Kan ik zelf mijn stoelen kiezen?

Bij het bestellen van een kaartje via onze website kun je zelf een stoel uitkiezen in de zaalplattegrond. Indien deze mogelijkheid zich niet voordoet bij het bestellen van een kaartje, dan werken we met vrije plaatskeuze en kun je tijdens de inloop van de voorstelling plaatsnemen op een stoel naar keuze.

Hoe reserveer ik rolstoelplaatsen?

Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de balie via 076 - 504 52 00. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur en van 13:00 tot 20:30 uur, op zaterdag van 11:00 - 16:00 uur en helpen je graag verder!

In de Grote Zaal zijn 8 rolstoelplaatsen, in de Kleine Zaal 2 rolstoelplaatsen. Let op: het is niet mogelijk om met een rolstoel of rollator plaats te nemen op het balkon van de Grote Zaal!

Ik ben slecht ter been, waar kan ik het beste plaatsen reserveren?

Maak je gebruik van een rolstoel of rollator en ben je in staat zelfstandig de zaal binnen te gaan, dan wordt jouw rolstoel of rollator buiten de zaal geplaatst. Wij raden je aan plaatsen in de zaal (niet op het balkon) en aan het gangpad te reserveren. Onze medewerkers helpen je graag met het selecteren van de meest geschikte plaatsen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze balie via balie@nieuwenobelaer.nl of 076 - 504 52 00. De balie is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 20:30 uur, op zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur en in het weekend vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling.

Hoeveel kaarten kan ik kopen?

In principe zit er geen limiet op het maximaal aantal te kopen kaarten. Er zijn uitzonderingen, want we houden hierbij ook rekening met de wens van een artiest of organisatie.

Het lukt me niet om online te bestellen of ik krijg een foutmelding, wat nu?

Voor hulp kun je contact opnemen met onze balie via: balie@nieuwenobelaer.nl of 076 – 504 52 00.  Tevens zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 11:00 - 16:00 uur en helpen je graag verder!

Wanneer ontvang ik mijn online bestelde kaarten?

Na de betaling per iDEAL of creditcard ontvangt je de kaarten direct op het door jou opgegeven e-mailadres.

Ik heb mijn e-ticket niet ontvangen of ben deze kwijt, wat nu?

Heb je via de website besteld, dan heb je de e-tickets ontvangen in je mailbox.

Je kunt ook contact opnemen met de balie, dan sturen wij je e-ticket(s) opnieuw toe. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 11:00 - 16:00 uur bereikbaar via 076 - 504 52 00 en balie@nieuwenobelaer.nl

Kan ik korting krijgen?

Op vertoon van een schoolpas/studentenpas, CJP-pas of cultuurkaart ontvangen jongeren 50% lastminutekorting op voorstellingen als zij zich een kwartier voor aanvang melden bij de balie. Deze korting geldt enkel voor niet-uitverkochte voorstellingen en is niet geldig op reeds gekochte kaarten.

Elke eerste maandag van de maand, als om 12:00 uur de landelijke sirenetest te horen is, start de Sirene Sale. Gedurende 24 uur kun je met 50% korting kaarten kopen voor een speciaal door Nieuwe Nobelaer geselecteerde voorstelling.

Betaal ik service en/of transactiekosten?

De getoonde prijzen zijn totaalprijzen. Kaartprijzen zijn inclusief € 3,50 reserverings- en administratiekosten en een pauzeconsumptie. Uitzondering: bij poppodiumconcerten en kindervoorstellingen is de kaartprijs exclusief consumptie. Bij kindervoorstellingen is er voor de kinderen gratis ranja, volwassenen krijgen koffie/thee. Indien er bij amateurvoorstellingen andere afspraken zijn gemaakt, dan staat dit bij de voorstelling vermeld.

Kan mijn e-ticket vanaf mijn telefoon gescand worden?

Ja, Nieuwe Nobelaer denkt graag aan het milieu! Je hoeft jouw e-tickets niet te printen. E-tickets kun je vanaf je telefoon laten scannen. Zo heb je je kaarten altijd bij en bespaar je inkt en papier, en daarmee het milieu! De e-tickets worden met scanners gecontroleerd bij binnenkomst in de foyer of zaal. Zorg ervoor dat de schermverlichting van uw telefoon fel genoeg is en dat je gemakkelijk naar meerdere kaarten kunt swipen.

Ik kan niet naar de voorstelling komen. Mag ik mijn geld terug?

Indien je onverhoopt niet naar de voorstelling kunt komen, kun je jouw kaarten ruilen of annuleren via de balie van Nieuwe Nobelaer. Tot 72 uur voor de voorstelling ontvang je geld terug. Binnen 72 uur voor de voorstelling krijg je een digitaal tegoed, ter waarde van het door jou bestede bedrag, dat onbeperkt geldig is. Of je kunt jouw kaarten ruilen tegen kaarten voor een andere voorstelling in het lopende seizoen (eventuele extra kosten dienen bijbetaald te worden).

Een voorstelling is geannuleerd, wat nu?

Wanneer je online kaarten hebt gekocht en de voorstelling wordt geannuleerd, dan krijg je automatisch binnen 14 dagen je geld teruggestort op je bankrekening. Heb je kaarten aan de balie gekocht, dan heb je de mogelijkheid om deze terug te brengen en krijg je geld of digitaal tegoed retour (inclusief servicekosten).

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Ja. Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Voorstellingen

Ik kan niet naar de voorstelling komen. Mag ik mijn geld terug?

Indien je onverhoopt niet naar de voorstelling kunt komen, kun je jouw kaarten ruilen of annuleren via de balie van Nieuwe Nobelaer. Tot 72 uur voor de voorstelling ontvang je geld terug. Binnen 72 uur voor de voorstelling krijg je een digitaal tegoed, ter waarde van het door jou bestede bedrag, dat onbeperkt geldig is. Of je kunt jouw kaarten ruilen tegen kaarten voor een andere voorstelling in het lopende seizoen (eventuele extra kosten dienen bijbetaald te worden).

Een voorstelling is geannuleerd, wat nu?

Wanneer je online kaarten hebt gekocht en de voorstelling wordt geannuleerd, dan krijg je automatisch binnen 14 dagen je geld teruggestort op je bankrekening. Heb je kaarten aan de balie gekocht, dan heb je de mogelijkheid om deze terug te brengen en krijg je geld of digitaal tegoed retour (inclusief servicekosten).

Portemonneeloze pauze - Pauzeconsumptie inclusief

Bij de meeste voorstellingen krijg je een gratis pauzeconsumptie aangeboden. Als er geen pauze is, ontvang je bij de kaartcontrole een consumptiebon die je vooraf of na afloop van de voorstelling kunt inleveren.

Uitzondering: bij poppodiumconcerten en kindervoorstellingen is de kaartprijs exclusief consumptie. Bij kindervoorstellingen is er voor de kinderen gratis ranja, volwassenen krijgen koffie/thee. Indien er bij amateurvoorstellingen andere afspraken zijn gemaakt, dan staat dit bij de voorstelling vermeld.

Ik ben te laat voor een voorstelling, wat moet ik doen?

Na aanvang van een voorstelling kunnen wij toegang/de zelf geselecteere zitplaats niet garanderen. Mocht je te laat arriveren, dan wordt een geschikt moment afgewacht om de zaal te betreden zodat het de voorstelling en het publiek zo min mogelijk stoort.

De voorstelling is uitverkocht, is er een wachtlijst?

Het is mogelijk om je op een wachtlijst te plaatsen voor een uitverkochte voorstelling. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze balie via 076 - 504 52 00 of balie@nieuwenobelaer.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 11:00 - 16:00 uur. Indien er nog plaatsen vrij komen, nemen wij contact met je op.

Ik kom met een klein kind naar de voorstelling. Zijn er stoelverhogers?

Ja. Beide theaterzalen beschikken over een flink aantal stoelverhogers, zodat de allerkleinsten de voorstelling ook goed kunnen zien.

Ik kom met een klein kind naar de voorstelling. Kan ik de kinderwagen/buggy ergens kwijt?

Geen probleem. Vraag aan onze medewerkers bij de garderobe waar je de kinderwagen/buggy kunt neerzetten.

Mogen kinderen alleen naar de voorstelling?

Wij raden aan om kinderen tot 16 jaar altijd met een volwassene naar de voorstelling te laten gaan.

Waarom is er een leeftijdsindicatie?

Bij kinder- en jeugdvoorstellingen staat een leeftijdsindicatie. Deze indicatie geeft aan voor welke leeftijdscategorie de voorstelling is gemaakt. Deze is gebaseerd op de inhoud en de lengte van de voorstelling.

Hebben jullie een knutselactiviteit bij kindervoorstellingen?

Regelmatig organiseert Nieuwe Nobelaer een knutselactiviteit voorafgaand aan kindervoorstellingen. Daarnaast zal bij een aantal voorstellingen ook de mascotte van Nieuwe Nobelaer, Nino, leuke avonturen beleven met al zijn vriendjes en vriendinnetjes. Kom dus een uurtje eerder en doe lekker mee! Bij kindervoorstellingen is er voor de kinderen gratis ranja, volwassenen krijgen koffie/thee.

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Ja. Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Bibliotheek

Wat zijn de mogelijkheden voor een bibliotheekabonnement?

Iedereen tot 18 jaar kan gratis een bibliotheekabonnement afnemen bij Nieuwe Nobelaer. Als volwassene kun je een abonnement kiezen wat aansluit bij jouw wensen en behoefte. 
Alle abonnementsvormen vindt je hier
Daarnaast kun je natuurlijk altijd terecht bij onze medewerkers voor advies of vragen, zij helpen graag. 

Hoe word ik lid?

Je kunt jezelf inschrijven als lid van de bibliotheek via het online inschrijfformulier.
Daarnaast kun je langskomen bij de balie van de bibliotheek tijdens openingstijden. Onze medewerkers kunnen je ook inschrijven.
De balie van de bibliotheek is bemand van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 9:30 - 13:30 uur.

Hoeveel mag ik lenen?

Jeugdleden mogen 15 materialen per keer lenen. Bij de abonnementen Basis, Lekker Lezen en Alle Tijd mag je maximaal 25 materialen per keer lenen. Bij het abonnement Optimaal Genieten kun je onbeperkt aantal materialen lenen.

Wat is de leentermijn?

De uitleentermijn voor boeken is bij de abonnementen Jeugd, Basis en Lekker Lezen 3 weken. Bij de abonnementen Alle Tijd en Optimaal Genieten kun je boeken 6 weken lenen. 
Voor andere materialen, zoals dvd's, cd's etc., verschillen de leentermijnen. Het overzicht van de leentermijnen kun je hier vinden. 

Kan ik materialen laten thuisbezorgen?

Ja, voor volwassenen is dit mogelijk via onze Bibliotheek aan huis service. Het lidmaatschap hiervoor kost € 50,00 per jaar. Kijk hier voor meer informatie of mail naar infobibliotheek@nieuwenobleaer.nl

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt jouw lidmaatschap beeïndigen via schriftelijke opzegging, via brief en/of mail of door middel van melding van de beëindiging bij de informatiebalie van de bibliotheek. De opzegtermijn is 1 maand. Je dient akkoord te gaan middels het ondertekenen van een print van uw lenersgegevens die door de medewerker van de bibliotheek aan je wordt overlegd. Mogelijke restitutie van de restant abonnementstermijn vindt plaats conform wettelijke voorschriften.

Ik ben mijn bibliotheekpas kwijt, en nu?

Om misbruik te voorkomen, kun je verlies, vermissing of diefstal van jouw bibliotheekpas het best direct melden bij de informatiebalie. Wij blokkeren de pas dan direct. Je kunt vervolgens een nieuwe pas bij ons aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 3,50.

Hoe geef ik een adres-, mailadres- en/of naamwijziging door?

Adres- en/of naamswijzigingen dien je schriftelijk via mail infobibliotheek@nieuwenobelaer.nl of mondeling aan de informatiebalie door te geven. 

Hoe kan ik overstappen naar een ander abonnement?

Als je jouw abonnement wilt wijzigen, kunt je dit via mail infobibliotheek@nieuwenobelaer of bij de informatiebalie van de bibliotheek kenbaar maken.

Kan ik me laten overschrijven naar een andere bibliotheek?

Het overschrijven naar een andere bibliotheek is niet nodig. Gastlenen is met een bibliotheekabonnement bij Nieuwe Nobelaer in bijna heel Nederland mogelijk. 

Kan ik mijn abonnement contant betalen?

Dit is niet mogelijk. Betaling van abonnementsgelden kan enkel per pinbetaling of automatische incasso.

Ik betaal mijn abonnement nu via automatische incasso per jaar. Ik wil graag over naar betaling per maand. Hoe verander ik dit?

Je kunt je abonnement enkel per jaar betalen. Dit wegens het minimale bedrag van onze abonnementsgelden. 

Ik kan niet inloggen op jullie bibliotheekwebsite, want mijn wachtwoord werkt niet meer. Wat moet ik doen?

Stuur een mail naar bibliotheek@nieuwenobelaer.nl. Wij sturen je een link toe waarmee je een nieuw wachtwoord aan kunt maken.

Wat moet ik doen als het online verlengen niet lukt?

Je kunt de boeken in de bibliotheek verlengen bij de uitleenterminals. Neem de betreffende boeken en je lenerspas mee. Ben je niet in de gelegenheid om naar de bibliotheek te komen, stuur dan een mail naar bibliotheek@nieuwenobelaer.nl.

Ik krijg een melding dat ik een boek niet meer kan verlengen, hoe kan dat?

Het boek is dan gereserveerd voor iemand anders, of het is al twee keer verlengd. Het boek moet terug naar de bibliotheek worden gebracht.

Ik wil een boek reserveren, kan dat?

Met jou lidmaatschapsnummer en een werkend wachtwoord kun je inloggen op onze website. Je kan dan een titel opzoeken en dit boek reserveren. Wanneer het boek binnen is, staat het bij de eerste letter van uw achternaam in de reserveringskast.

Ik heb een boek gereserveerd, maar het staat niet in de reserveringskast. Hoe kan dat?

Het boek is pas binnen als je een bevestigingsmail gekregen hebt waarin staat dat het boek binnen is gekomen. Als het boek binnen is, staat het bij de eerste letter van je achternaam in de reserveringskast.

Ik heb een boete, wat nu?

Je kunt de boete met de pin afrekenen bij het betaalstation in de bibliotheek. Hiervoor heb je een lenerspas nodig. Je kunt ook met jouw lidmaatschapsnummer en een werkend wachtwoord inloggen op onze website en de boete via iDEAL afrekenen.

Te laat gelden per dag 
Boek, luisterboek, tijdschrift, bladmuziek, cd-rom € 0,20
Toptitel € 0,70
Dvd, cd, game € 0,70
Ebook-reader € 1,00

Ik krijg een melding dat de pas van mijn kind binnenkort verloopt, wat moet ik doen?

De lenerspassen van jeugdleden tot en met 17 jaren verlopen niet. Je hoeft niks te doen, de pas blijft gewoon werken. Wordt jouw kind 18, dan dien je wel een nieuwe pas aan te vragen. Dit kun je het beste doen tijdens de openingstijden van de informatiebalie bibliotheek, of door een mail te sturen naar bibliotheek@nieuwenobelaer.nl

Cursussen

Hoe kan ik mijzelf inschrijven voor een cursus?

Inschrijven kan via de website door op de pagina van de betreffende cursus te klikken op ‘inschrijven’ en het formulier in te vullen.

Wanneer weet ik of de cursus doorgaat?

10 werkdagen voor de start van de cursus ontvang je een bericht.

Kan ik tussentijds instromen?

Bij veel cursussen kun je tussentijds instromen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met de afdeling Kunsteducatie via kunsteducatie@nieuwenobelaer.nl of 076 - 504 52 00.

Is er nog plek in een cursus?

Indien er nog beschikbaarheid is, staat dit op de website vermeld en kun je jezelf online inschrijven.

Wanneer en hoe moet ik mijn cursus betalen?

Betaling geschiedt uitsluitend middels een automatische incasso. Voor de cursussen vanaf € 200 is het mogelijk gespreid te betalen middels automatische incasso’s in termijnen. Het aantal termijnen is maximaal gelijk aan het aantal maanden dat les wordt gevolgd. De bedragen worden afgeschreven van de opgegeven bankrekening, op of rond de 27e van elke maand.

Kan ik het cursusgeld per maand betalen?

Voor uitzonderingsvragen kun je contact opnemen met de afdeling Kunsteducatie via kunsteducatie@nieuwenobelaer.nl of 076 - 504 52 00.

Kan ik op elk moment stoppen met een cursus?

Het is bij korte cursussen niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. Jaartrajecten hebben een maand opzegtermijn.

Zijn er in de vakantie lessen bij Nieuwe Nobelaer Kunsteducatie?

Nee, we lopen gelijk met de basisscholen in Etten-Leur. Zie ook het vakantierooster op www.nieuwenobelaer.nl/cursussen

Waar moet ik mijzelf of mijn kind afmelden voor een les?

Afmelden kan per e-mail via kunsteducatie@nieuwenobelaer.nl o.v.v. de naam van de leerling, naam van de docent, de locatie en lestijd.

Hoe kan ik de docent bereiken?

Tijdens werkdagen kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling Kunsteducatie via 076 -504 52 00 of stuur een mail naar kunsteducatie@nieuwenobelaer.nl

Ik heb mij ingeschreven voor een muziekles, maar nog niets vernomen van de docent.

Tijdens werkdagen kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling Kunsteducatie via 076 -504 52 00 of stuur een mail naar kunsteducatie@nieuwenobelaer.nl

Mis niets & ontdek als eerste ons laatste nieuws!


Twee keer per maand praten we u bij over onze voorstellingen, activiteiten en leuke acties.


Inschrijven nieuwsbrief