Theaterinformatie

Deel dit
Dichtij!

Lokaal is geliefd.
Dat uit zich in de voorkeur voor streekproducten, de herwaardering voor ambachten en zelfs de terugkeer van hippe baarden en snorren in het straatbeeld. We gaan het óók terugzien in ons podiumprogramma voor 2015-2016. Want we hebben heel wat talent in Etten-Leur en dat koesteren we!

Nieuwe Nobelaer is hèt podium voor talent van eigen bodem. “Onze” eigen Max Mini, Onvermeidelijk, Constantia en onze musical- en dansgroepen komen dus prominent in beeld. Maar er zijn meer Etten-Leurenaren die hun (eerste) stappen op het podium zetten. In de  unieke musical “The Show Must Go On” laten talloze inwoners van zich horen en zien in deze bewerking van Moulin Rouge. Kom dus zeker kijken!

Daarnaast bieden we, zoals u van ons gewend bent, een mooie selectie landelijke voorstellingen voor jong en oud. Zo zijn Tineke Schouten, Jandino Asporaat, Huub Stapel en Jon van Eerd van de partij in 2015-2016.

Theaterweetjes
Kijk hier voor algemene informatie, huisregels en voorzieningen voor mindervaliden.

Kaartverkoop
Wilt u meer weten over onze kaartverkoop, prijzen of uw bezoek aan een voorstelling? We hebben de mogelijkheden, service en algemene voorwaarden voor u op een rijtje gezet.

Eten en drinken bij Nieuwe Nobelaer
Een avondje uit maakt u compleet met het welbekende drie- of viergangen diner in ons restaurant. Nieuw is het grandcafé arrangement waarbij u kunt genieten van een voor- en hoofdgerecht plus koffie en bonbon voor slechts € 17,50.  Ook voor onze horeca blijven we dichtbij huis want alles wordt met liefde bereid door onze chef-kok René Antonissen en zijn keukenteam.

Fotoverantwoording
De foto’s bij de voorstellingen (seizoen 2015-2016) zijn gemaakt door verschillende fotografen. Kijk hier voor de fotoverantwoording.

Techniek
Hier zie je de technische gegevens van de Van Gogh Theaterzaal en de Vermeulen Groep Theaterzaal.