Start kaartverkoop seizoen 2019/2020

“We hebben een mooi, gevarieerd en aansprekend programma voor jong en oud. Hoogtepunten zijn o.a. Urbanus, Tineke Schouten, Frans Bauer en Gerard van Maasakkers. Voor de allerkleinsten zijn er o.a. shows van Sesamstraat, Brandweerman Sam en Mad Science. Tevens hebben we met het theaterdiner Faulty Towers The Dining Experience en het Roald Dahl diner bijzondere belevingen op het programma gezet”, aldus Colinda Vergouwen, adjunct-directeur en verantwoordelijk voor de samenstelling van het theaterprogramma.

Uiteraard is het podium ook in het nieuwe seizoen voor lokaal talent gereserveerd en kunnen liefhebbers van pop en rock terecht bij het programma van Nieuwe Nobelaer Poppodium.

Vanaf vrijdag 17 mei wordt onze nieuwe seizoensbrochure huis-aan-huis verspreid in Etten-Leur, Hoeven, Prinsenbeek, Zevenbergen en Rijsbergen. Tevens valt in Oudenbosch, Sint Willebrord, Sprundel en Haagse Beemden een speciale seizoensfolder op de mat.

De kaartverkoop is maandagochtend 20 mei om 10:00 uur gestart. Vanaf dat moment kan iedereen kaarten bestellen voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen!

Start kaartverkoop seizoen 2019/2020