Nieuwe Nobelaer Poppodium

Een levendige pop- en rockscene in Etten-Leur, dat is de droom van Nieuwe Nobelaer Poppodium. Een enthousiaste club vrijwilligers is hard op weg om dit te realiseren. Zo is het gratis openluchtfestival Popelucht niet meer weg te denken uit Etten-Leur, is de bandwedstrijd Doe Maar Vet een jaarlijks terugkerend fenomeen en weten bands uit de regio Poppodium te vinden voor o.a. de huur van oefenruimtes en advies van bandcoaches.

Nieuwe Nobelaer Poppodium verhuurt oefenruimte aan bands en heeft een studio voor het opnemen van een demo, cd, radiocommercial of elk ander mogelijk geluidsfragment. Bands op zoek naar advies en finetuning, kunnen terecht bij onze ervaren bandcoaches.

Om onze droom te realiseren, vinden we het belangrijk om ook initiatieven te organiseren voor jonge, regionale bandjes. Hierdoor krijgen ook zij de kans om podiumervaring op te doen!

505

Rock on!

Rock on!

Programma

Ontdek het aanbod optredens en concerten.

Lees meer
Rock on!

Oefenruimte

Nooit meer klagende buren en elke week op vaste tijden repeteren?

Lees meer
Rock on!

Popelucht

Hét jaarlijkse pop/rock openluchtfestival van Etten-Leur.

Lees meer
468

Doe maar vet

De vetste bandwedstrijd van Noord-Brabant.

Lees meer

Hét poppodium van Brabant 

Het aanbod van poppodia in Nederland is helaas niet om over naar huis te schrijven, maar het gezelligste poppodium van Brabant bevindt zich bij jou om de hoek. Bij Nieuwe Nobelaer geven we lokaal talent graag (letterlijk) het podium om hun podiumkunsten te laten horen aan het publiek. Wij zijn namelijk overtuigd dat we op deze manier een win-win situatie creëren. Talenten krijgen de kans om zich te ontwikkelen en bezoekers van het poppodium kunnen genieten van een avondje uit waarover nog lang zal worden nagepraat.

Podiumkunsten bij Nieuwe Nobelaer

Het aanbod van podiumkunsten bij Nieuwe Nobelaer reikt verder dan het poppodium. We hebben namelijk ook een uitgebreid theaterprogramma. Hier krijg je de kans om je horizon te verbreden en kennis te maken met andere muziekstijlen. Daag jezelf uit om het onbekende te betreden met bijvoorbeeld een avondje klassieke muziek of een (strijk)orkest. Je bent uiteraard ook van harte welkom voor een cabaretvoorstelling!