NINO

Deel dit
Daar heb je NINO!

Hallo!ACC141100 Nino pose armen open kleur

Ik ben  NINO

Ik kom uit een ver land en ben na een lange reis in Nieuwe Nobelaer beland. Nu woon ik hier en beleef ik samen met al mijn nieuwe vriendjes en vriendinnetje leuke en spannende avonturen. Ik hou heel erg van leuke dingen doen zoals  dansen, zingen, muziek maken, mooie kunstwerken maken en toneelspelletjes.

Je kunt me tegenkomen in Nieuwe Nobelaer als er leuke activiteiten te doen zijn zoals tijdens de kindermiddagen. Maar ook tijdens de kindervoorstellingen zal ik de deur voor je openhouden en je verwelkomen!

 


Het Nino Vakantieboekje

Afgelopen zomer heeft Nieuwe Nobelaer op alle basisscholen in Etten-Leur een vakantieboekje uitgedeeld boordevol met leuke puzzels, spelletjes en kleurplaten. Heb jij het vakantieboekje niet gekregen? Kom hem dan alsnog ophalen in Nieuwe Nobelaer. We hebben nog een paar exemplaren liggen. Op = op!

Winnaar!

Deelnemers konden tot 3 september hun antwoord insturen op de prijsvraag uit het vakantieboekje waarmee ze kans maakten op 4 kaartjes voor een kindervoorstelling in Nieuwe Nobelaer. Het goede antwoord: Nino stond 4x in het boekje afgebeeld.

De jury heeft uit alle goede inzendingen willekeurig een winnaar geselecteerd. Gefeliciteerd Lieve de Jong! Jij wint 4 kaartjes voor de Musical De Kleine Zeemeermin in Nieuwe Nobelaer.

Bekijk hier alle familievoorstellingen