11 mei 2020

Tweede editie van Muziek op Wielen op Hemelvaartsdag!

Vanwege het grote succes van Muziek op Wielen op 2e Paasdag, kunnen inwoners van Etten-Leur daarom wederom iemand die een mooi lied goed kan gebruiken, nomineren voor de tweede editie!

Eerder toerde De Nobelaer Muziekbus al door Etten-Leur. Muziekconsulent Harry Hendriks verzorgde bij diverse mensen op de stoep of in de voortuin, op veilige afstand, een prachtig privéconcert. Verhalen werden gedeeld, een luisterend oor geboden en de muziek zorgde voor een lach en een traan. Vanwege dit grote succes kunnen inwoners van Etten-Leur wederom iemand nomineren voor de tweede editie van Muziek op Wielen. Op donderdag 21 mei worden zes inwoners tussen 11:00 en 15:00 uur verrast met een privéconcert aan huis.

Nomineren
Iemand aanmelden voor een bezoek van De Nobelaer Muziekbus, kan door vóór maandag 18 mei aanstaande een e-mail te sturen naar marketing@denobelaer.nl Vermeld de naam van degene voor wie het optreden is, het adres en waarom juist déze persoon een mooi lied verdiend heeft. Zes inwoners van Etten-Leur worden dan op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, tussen 11.00 en 15:00 uur verrast met een speciaal lied onder de noemer Muziek op Wielen.

1342

Kies een taal