1225

Update covid-19 maatregelen per 13 oktober 2020

N.a.v. de persconferentie van 13 oktober jl. omtrent het Covid-19 virus, vragen wij je aandacht voor de volgende – aangepaste - richtlijnen en maatregelen die Nieuwe Nobelaer met ingang van woensdag 14 oktober hanteert.

Algemeen
De algemene regels voor een bezoek aan Nieuwe Nobelaer blijven gelden. Blijf thuis bij klachten, of als een huisgenoot klachten heeft. Hoest en nies in je elleboog, gebruik de desinfectiestations en kom zo veel mogelijk alleen.

Mondkapjes
Alle medewerkers van Nieuwe Nobelaer dragen een mondkapje wanneer zij aan het werk zijn. Voor bezoekers vanaf 13 jaar is het verplicht om een mondkapje te dragen wanneer zij ons cultuurcentrum bezoeken. Wanneer men gaat zitten, mag het kapje afgezet worden.

Theater
De theaterzalen van Nieuwe Nobelaer zijn gesloten tot en met 11 november a.s. Bezoekers die een ticket hebben voor een voorstelling in de periode 14 oktober t/m 11 november zou plaatsvinden, ontvangen binnen twee weken persoonlijk bericht. We proberen voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen naar later dit seizoen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan ontvangt je jouw aankoopbedrag automatisch retour.

Bibliotheek
De bibliotheek is geopend, echter worden er gewijzigde openingstijden gehanteerd. Maandag tot en met vrijdag sluit de bibliotheek om 18:00 uur. Op deze manier is er ’s avonds voldoende ruimte voor taaloefengroepen e.d. en wordt de grens van 30 bezoekers tegelijk in de bibliotheek niet overschreden. De werk- en studeerplekken in de bibliotheek zijn t/m 11 november gesloten. Voor de Speelotheek geldt dat deze op woensdag open is van 14:00 - 16:00 uur en op vrijdag van 19:00 - 20:00 uur.

Bezoekers wordt gevraagd de hoofdingang te gebruiken. Hier kan je jouw bezoek registreren en je handen desinfecteren. Het gebruik van een winkelmandje is vervolgens verplicht.

Cursussen en lessen
Alle lessen en cursussen gaan vooralsnog gewoon door bij Nieuwe Nobelaer. Wij nemen nog steeds extra maatregelen om de veiligheid van onze docenten en medewerkers te waarborgen, door hen o.a. te faciliteren met hesjes, mondkapjes, spatschermen en gezichtsmaskers die zij kunnen dragen en gebruiken.

Voor ouders en leerlingen waren al diverse maatregelen getroffen, om hun bezoek veilig te laten zijn. Zo zijn er desinfectiestations aanwezig, diverse ingangen om bezoekersstromen te scheiden en is het verzoek aan ouders hun kinderen af te zetten en buiten te wachten.

De kleedruimte van de Dansstudio is gesloten tot en met 11 november a.s. Leerlingen en cursisten wordt gevraagd thuis om te kleden.

Horeca
De horeca binnen Nieuwe Nobelaer is gesloten tot en met 11 november a.s.

Verhuringen
Voor repetities en verhuringen binnen Nieuwe Nobelaer blijft de richtlijn van maximaal 30 personen per ruimte gelden.

Lees hier de belangrijkste maatregelen