1225

Update covid-19 maatregelen per 13 april 2021

Tijdens de persconferentie op 13 april jl. werd de lockdown verlengd tot en met dinsdag 27 april 2021. Als gevolg daarvan blijft Nieuwe Nobelaer nog gesloten. Wij vragen je aandacht voor de volgende richtlijnen en maatregelen die Nieuwe Nobelaer hanteert tot 27 april.

Algemeen
Nieuwe Nobelaer is gesloten tot en met dinsdag 27 april a.s.

Theaterbezoekers, leerlingen en cursisten, scholen, verenigingen en evenement organisatoren ontvangen persoonlijk bericht over de door hen geplande lessen, voorstellingen en bijeenkomsten.
Mocht door deze maatregel een boete ontstaan bij de speelotheek of bibliotheek, dan wordt deze kwijtgescholden.

Afhaalbibliotheek
Bibliotheekleden kunnen op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur bellen met telefoonnummer 076-504 52 00 om maximaal 3 titels te reserveren. Deze boeken kunnen indien beschikbaar de dag daarna afgehaald worden tussen 09:00 en 13:00 uur bij Nieuwe Nobelaer.

De uitleentermijn van alle reeds uitgeleende boeken wordt automatisch verlengd tot 15 mei a.s.

Bezoekers met kaarten
Zodra we meer informatie hebben over een definitieve verplaatsing of onverhoopte annulering van een voorstelling, concert of workshop ontvangen onze bezoekers met kaarten hier bericht over. Wordt een voorstelling verplaatst naar een nieuwe datum? Dan ontvang je nieuwe e-tickets met de juiste datum om onduidelijkheden te voorkomen. Mocht je niet kunnen of willen op de nieuwe datum, dan wordt het aankoopbedrag omgezet naar een digitaal tegoed. Dit geeft je alle vrijheid om in de toekomst nieuwe tickets te boeken voor een voorstelling naar keuze. Wil je geen digitaal tegoed dan wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Kantoren
Onze kantoormedewerkers werken thuis en zijn op hun vaste werkdagen per e-mail bereikbaar.

Lees hier de belangrijkste maatregelen