Nieuwe Nobelaer weetjes

Deel dit
Handig om te weten!

 

Kom op tijd!
Probeer altijd op tijd te komen voor de voorstelling! Ben je te laat, dan kun je de zaal na aanvang van de voorstelling alleen nog onder begeleiding betreden. Er wordt dan gezocht naar een plaats die het makkelijkst te bereiken is, met zo weinig mogelijk storing voor artiest en publiek. Mochten er geen geschikte plaatsen zijn, dan kun je de voorstelling pas na een eventuele pauze bijwonen. Het recht op gereserveerde stoelen vervalt bij te laat komen!

Mobiele telefoons
Het is niet toegestaan om mobiele telefoons aan te hebben staan tijdens de voorstelling. Moet je om een dringende reden wel oproepbaar zijn tijdens je theaterbezoek, gebruik dan de trilfunctie.

Beeld- en geluidsopnamen
Het is zonder toestemming van directie en/of impresariaat niet toegestaan om tijdens de voorstelling foto’s te nemen en beeld- of geluidsopnamen te maken. Gemaakte beeld- of geluidsopnamen kunnen worden ingenomen!

Rookbeleid
Nieuwe Nobelaer hanteert met ingang van 1 juli 2008 een volledig rookvrij beleid. Er wordt op dit beleid geen enkele uitzondering gemaakt, in geen enkele ruimte.

Garderobe
Nieuwe Nobelaer beschikt over een ruime garderobe waar u uw jas onbewaakt achter kunt laten. Nieuwe Nobelaer is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging en/of verlies van uw jas en andere eigendommen.

Voorzieningen voor mindervaliden
Op de parkeerplaats zijn, dicht bij de ingang, enkele plaatsen gereserveerd voor mindervaliden. In de Grote Theaterzaal zijn er speciale plaatsen gereserveerd voor rolstoelgebruikers. Een speciaal toilet voor mindervaliden is direct naast de theaterzaalingang te vinden. Nieuwe Nobelaer beschikt over een Phonak FM systeem in de Grote Theaterzaal, waardoor slechthorenden niet meer aan speciale plaatsen zijn gebonden. Speciale hoofdtelefoons voor dit systeem zijn voor de voorstelling af te halen bij de receptie. Wij vragen hiervoor een borg van € 20,-. Dit bedrag krijg je na afloop van de voorstelling bij inlevering van de hoofdtelefoon aan de bar weer retour. Uiteraard op voorwaarde dat de hoofdtelefoon weer in goede staat terug gebracht wordt.

Parkeergelegenheid
Rondom Nieuwe Nobelaer is voldoende gelegenheid om te parkeren. Als de Grote Theaterzaal is uitverkocht kan het echter druk zijn. Vraag de baliemedewerkers voor meer informatie.