1545

Nieuwe Nobelaer helpt ieders (culturele) dromen waar te maken en ondersteunt iedereen in zijn of haar culturele ontwikkeling ongeacht leeftijd of achtergrond. Kom er achter wat jij wil en hoe we jouw droom laten uitkomen bij de Open Lesweek en/of maak een afspraak voor een proefles!

De modellen voor deze campagne zijn leerlingen en cursisten van Nieuwe Nobelaer. Allemaal beelden ze een personage uit. Aan de hand van de quote "Ik wil..." vertellen de karakters over hun dromen en de lessen die zij binnen Nieuwe Nobelaer volgen om die droom uit te laten komen.

Ik wil... net zoals de mannen van Di-rect kunnen rocken op een festival

"Mijn vader luistert thuis heel veel muziek. Toen ik een instrument mocht kiezen wist ik gelijk dat dat (elektrisch) gitaar moest worden. Ik vind namelijk veel rockmuziek tof. Van de White Stripes, Di-rect en Red Hot Chili Peppers bijvoorbeeld. Maar ook andere instrumenten die in een band gespeeld worden vind ik leuk, drums en basgitaar. Als ik nog even oefen, wil ik ook in een band spelen. Eerst moet ik nog iets beter worden. Uiteindelijk wil ik op een groot festival rocken net zoals de mannen van Di-rect. Eerst in Nederland, Pinkpop ofzo en dan misschien wel over de hele wereld."

Ik wil... net zoals de mannen van Di-rect kunnen rocken op een festival

Ik wil... net zo’n complete artiest worden als Ariana Grandé

“Al toen ik klein was, luisterde ik naar Ariana Grandé en was meteen fan van haar. Ik hoorde haar voor het eerst met het nummer Bang Bang denk ik. Het is mijn droom om net zo’n complete artiest als haar te worden. Daarom ben ik 4 jaar geleden begonnen met zangles bij Nieuwe Nobelaer. Daarnaast volg ik ook Showmusicaldans. Om een artiest als haar te kunnen worden, moet je namelijk het zingen kunnen combineren met dansen om een perfecte performance neer te zetten. Misschien dat ik ook nog eens de Musicalklas ga proberen om te ervaren hoe het is om zingen en dansen te combineren. Ariana Grandé is nu net 27 en brak rond haar 20e door, ik heb dus nog even!”

Ik wil... net zo’n complete artiest worden als Ariana Grandé

Ik wil... de nieuwe Van Gogh worden

"Ik ben al wat op leeftijd, maar heb een tijdje terug een schilderijtje in de stijl van Van Gogh gemaakt, hier ben ik erg trots op. Misschien word ik nog wel net zo bekend als hij in Etten-Leur (haha). Bij de cursus Schilderen van Nieuwe Nobelaer leer ik steeds weer nieuwe technieken, maar leer ik ook veel van andere cursisten. De cursus Tekenen vindt gelijktijdig plaats, dat is ook erg interessant. Daarnaast vind ik het zeer inspirerend dat jonge kinderen al de kans krijgen zich te ontwikkelen op dit vlak bij het Kinderatelier. Als ik die kans vroeger eens had gehad…"

Ik wil... de nieuwe Van Gogh worden

Ik wil... mijn voeten kunnen pointen net zoals Igone de Jongh

'Als we het hebben over dé ballerina van Nederland, weet iedereen dat het over Igone de Jongh gaat. Zij is echt een voorbeeld voor mij. De discipline, kracht en elegantie die zij heeft, zijn geweldig. Ik volg al een aantal jaar Klassieke Dans bij Nieuwe Nobelaer en mag aankomend jaar eindelijk beginnen met Spitzen. Ik hoop mijn voeten net zo te kunnen pointen als Igone de Jongh. Ook van andere dansstijlen kan je veel leren, dus wellicht dat ik ook eens een uitstapje ga maken naar Modern Jazz. Daarnaast hoop ik dat ik Igone nog eens live kan zien dansen, ook al is ze haar carrière aan het afbouwen.”

Ik wil... mijn voeten kunnen pointen net zoals Igone de Jongh

Ik wil... hét perfecte plaatje kunnen schieten

"Hobbymatig maak ik al jaren foto’s, net als bij velen met mijn mobiel. In de korte cursus Fotograferen met je mobiel, die ik cadeau kreeg, is het vlammetje een klein vuurtje geworden. Nadat ik afgelopen jaar de cursus Digitale fotografie basis heb gevolgd bij Nieuwe Nobelaer ben ik nog enthousiaster geworden. Komend jaar biedt Nieuwe Nobelaer ook een gevorderden cursus aan die ik zeker ga volgen. Het leuke is dat je bij Nieuwe Nobelaer als afsluiting van de cursus kunt exposeren. Echt professionaliseren hoeft van mij niet, maar vrienden en familie vinden het erg leuk als ik mijn camera bij me heb als we elkaar zien. Herinneringen vastleggen en natuurfotografie vind ik het leukst.”

Ik wil... hét perfecte plaatje kunnen schieten