Exposities

Om het half jaar exposeren verschillende kunstenaars uit Etten-Leur en omgeving in de Rabobank Foyer en de Kleine Foyer van Nieuwe Nobelaer.

U bent van harte welkom om tijdens de reguliere openingstijden (ma-vr 09:00-20:30 uur, za 11:00-16:00 uur) de exposities te komen bekijken.

Wilma Dekkers en Wil Borm

Tot en met eind dit jaar exposeren Wilma Dekkers en Wil Borm in de Rabobank Foyer en de Kleine Foyer van Nieuwe Nobelaer. De tentoonstelling geeft een mooi overzicht van de impressionistische stijl van beide schilders. Waar Wilma experimenteert met licht en kleur, is Wil zijn werk geïnspireerd op de natuur. Speciaal voor deze expositie hebben zij de thema's dans en muziek opgepakt.

Wilma Dekkers en Wil Borm

Infinity

Tot en met 6 januari 2020 exposeert Arda Knop in Vergaderzaal 1 van Nieuwe Nobelaer. De expositie is hier te bekijken mits de vergaderzaal niet verhuurd is. Arda haar inspiratie komt van het heelal en het oneindige en mysterieuze wat hiermee samenhangt. In haar collectie Infinity beeld ze het oneindige hiervan uit doormiddel van cirkelachtige vormen. Vandaar de expositienaam: Infinity. Naar verzoek kan Arda ook foto's of schilderijen maken zoals u wenst. Zowel abstract als realistisch.

www.ardas-art.com 

Infinity