Eten en Drinken

Deel dit
Nieuwe Nobelaer Diner-theaterkaart

Voorbeeld restaurant kaartWilt u voorafgaand aan de voorstelling van een diner genieten? Nieuwe Nobelaer en vijf restaurants uit Etten-Leur zijn een samenwerking aangegaan om u een complete avond uit aan te bieden. Een heerlijk diner bij een van de vijf restaurants met aansluitend een door u gekozen voorstelling maakt uw avond compleet.

 

Wij presenteren u graag de Nieuwe Nobelaer Diner-theaterkaart.

Bij aankoop van een theaterticket bij Nieuwe Nobelaer of bij een bezoek aan één van de vijf restaurants ontvangt u de Nieuwe Nobelaer Diner-theaterkaart. U kunt direct reserveren bij één van de aangesloten restaurants voor een diner voorafgaand aan de voorstelling met referentie: Nieuwe Nobelaer Diner-theaterkaart.

Op vertoon van uw theaterticket ontvangt u per persoon een stempel op uw Diner-theaterkaart. U spaart voor mooie kortingen op een selectie aan voorstellingen, cursussen of zelfs een gratis theaterticket bij Nieuwe Nobelaer.

Met een volle spaarkaart krijgt u voor de volgende voorstellingen een gratis kaartje:

Met de Diner-theaterkaart hopen we u niet alleen een veelzijdige keuze aan gerechten voor te schotelen, maar bestendigen we ook de mooie samenwerking tussen Nieuwe Nobelaer en de Etten-Leurse horeca. De deelnemende restaurants voor seizoen 2016-2017 zijn:

 

Lo-Stivale 't-Witte-Paard

Mei-DeliciousTaveerne-Gaston

Bistro

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de Diner-theaterkaart.