Musicalklas

Musicalklas

Theater

Ben jij de nieuwe musicalster van Etten-Leur? Ga dan de uitdaging met jezelf aan en grijp deze unieke kans om te zingen, dansen en acteren in een heuse musicalproductie. 

Musicalklas 20/21: een nieuwe opzet

Nieuw artistiek team

Drie (nieuwe) enthousiaste docenten gaan vanaf september de Musicalklas begeleiden, namelijk Kirsten de Bruijn, Monique de Groot en Harry Hendriks. Kirsten is al docente bij Nieuwe Nobelaer en geeft, naast verschillende danslessen, nu de Musical Opstapklas les op maandagmiddag. Monique is een nieuw gezicht. Zij is dansdocente en heeft veel ervaring met dans en zang in verschillende musicalproducties. Harry is ook geen onbekende bij Nieuwe Nobelaer. Hij leidt al jaren de musicalband tijdens voorstellingen. Aankomend seizoen zal hij wat vaker te zien zijn tijdens de lessen op zaterdag om de groepen muzikaal te ondersteunen en begeleiden.

Verschillende groepen

In plaats van één grote groep, komen er aankomend seizoen drie verschillende groepen, ingedeeld op leeftijd. Op deze manier is er nog meer tijd en aandacht voor jouw persoonlijke begeleiding. 

Producties

Belle, een beestachtig verhaal - Groep 8 t/m 11 jaar

De jongste spelers van Nieuwe Nobelaer Musicalklas spelen dit jaar de musical Belle, een beestachtig verhaal, een sprookjesachtige en fantasierijke familievoorstelling!

Belle, een beestachtig verhaal vertelt het romantische verhaal van een prachtig dorpsmeisje en een afzichtelijk beest. De twee voelen zich tot elkaar aangetrokken en hun gevoel is misschien wel sterker dan ze eigenlijk willen toegeven.

Met fantastische ensemblenummers en mooie solo’s krijgt iedereen in deze musical de kans om zich te ontwikkelen tot een waar talent!

Fame - Groep 12 t/m 15 jaar & 15+ jaar

“Im gonna live forever, baby remember my name”…

Aangenomen worden op ‘The school of performing arts’, welke musicalliefhebber droomt er niet van? In de musical Fame draait alles om het laten uitkomen van die droom. Het is dan ook geen toeval dat deze musical dit jaar gespeeld wordt door Nieuwe Nobelaer Musicalklas!

Zie jij in jezelf een ambitieuze Carmen of ben je meer de wat verlegen Serena? Ben je de ballerina die we zoeken voor de rol van Iris, de grappige Joe of kun je goed rappen en ga je voor de rol van de stoere Tyrone? Schrijf je nu in en straal als een echte ster in Fame!

8 t/m 11 jaar

Maandag 16:00 - 17:30 uur
Startdatum: 31-08-2020

Let op!: deze groep is inmiddels vol, de inschrijving is gesloten.
Heb je interesse in deze cursus? Mail dan naar kunsteducatie@nieuwenobelaer.nl

12 t/m 15 jaar & 15+ jaar

Zaterdag 09:30 - 11:30 uur
Startdatum: 05-09-2020

Nieuw artistiek team Nieuwe Nobelaer Musicalklas

Nieuw artistiek team Nieuwe Nobelaer Musicalklas

Het nieuwe creatieve team van de Nieuwe Nobelaer Musicalklas bestaat uit regisseuse Kirsten de Bruijn (34), choreografe Monique de Groot (25) en muzikaal leider Harry Hendriks (53). Ze stellen zich graag aan jullie voor.

Lees het volledige interview

Lesmogelijkheden

Overige

Musicalklas 120 min 12 tot 15 Jaar 05-09-2020 elke zaterdag van 9:30 tot 11:30
32 lessen € 350,00

Inschrijven

Onze docenten

Kirsten de Bruijn

Kirsten de Bruijn

Lees meer
Monique de Groot

Monique de Groot

Lees meer
Harry Hendriks

Harry Hendriks

  • Nieuwe Nobelaer Big Band
Lees meer