Saxofoon

Saxofoon

Muziek

De saxofoon is regelmatig te bewonderen als solo-instrument in de jazz- en popmuziek. Maar uiteraard is er veel meer mogelijk. Eigenlijk voelt de saxofoon zich in alle stijlen thuis. Denk hierbij ook aan de harmonie en fanfare. Er zijn verschillende soorten saxofoons, elk met een zeer kenmerkende klank: van het lyrische geluid van de sopraansax tot de pompende staccatotonen van een subcontrabassaxofoon. In tegenstelling tot haar uiterlijk behoort de saxofoon, door het mondstuk, tot de houtblazers. Voor zowel kinderen als volwassenen is de saxofoon zeer geschikt.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Startdatum: 31-08-2020

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.