Muziekwijs

Muziekwijs

Muziek

In deze cursus wordt de basis gelegd voor een leven lang muziek maken. Elke week heeft de cursus dezelfde structuur. De eerste 30 minuten ga je aan de slag met algemene muzikale vorming (AMV) zoals notenleer, zingen, samenspel en maat-ritme gevoel. Het tweede halfuur krijg je les op een muziekinstrument, waardoor je aan het einde van de cursus verschillende instrumenten hebt geprobeerd. Eén ding is zeker, stilzitten is er niet bij tijdens deze cursus. Je zingt, speelt en beweegt. Na deze cursus kun je makkelijk doorstromen naar het instrument dat bij jou past.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Groep 3 & 4 (BO) / Woensdag / 14:45 – 15:45 uur
Startdatum: 09-09-2020

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.