Muziekspeeltuin

Muziekspeeltuin

Muziek

Laat je kleuter kennismaken met muziek tijdens de cursus Muziekspeeltuin. We gaan gezellig samen zingen en dansen. Hierbij staat de belevingswereld van de kleintjes centraal en al spelenderwijs maken de kinderen kennis met melodie, ritme, dynamiek en tempo. Dit alles in een ontspannen en vrolijke sfeer. De liedjes en spelletjes die aan bod komen, kunnen ook gemakkelijk thuis gespeeld en gezongen worden.
Deze cursus wordt in twee aansluitende blokken aangeboden. Blok twee is een vervolg op blok één, maar tussentijds instromen is voor alle kleuters mogelijk.

Groep 1 & 2 (BO) Woensdag / 16:00 – 16:45 uur
Startdatum: 09-09-2020

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.