Klarinet

Klarinet

Muziek

De klarinet is een veelzijdig instrument. Het geluid is warm en donker in de laagte en licht en helder in de hoogte. De klarinet heeft door de jaren heen een belangrijke rol gespeeld in veel muziekstijlen: van klassieke muziek tot wereldmuziek (balkan, klezmer) en van jazz tot hedendaagse muziek. Het is tevens een onmisbaar instrument in een harmonieorkest. Je bent dan ook al snel overal welkom als klarinettist.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Startdatum: 31-08-2020

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.