Hobo

Hobo

Muziek

Hoboles bij Nieuwe Nobelaer

Waarschijnlijk heb je de hobo vaker gehoord dan je denkt, want hij wordt veel gebruikt in filmmuziek en tv-tunes. Kies je voor de hobo, dan speel je op een van de belangrijkste instrumenten in een orkest. Alle anderen stemmen namelijk af op de hobo. Daarnaast speel je als hoboïst vaak mooie solo’s. Zie jij het wel zitten om in de schijnwerpers te staan en dan weer op te gaan in het geheel? Volg dan hoboles bij Nieuwe Nobelaer!

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.