Euphonium/bariton

Euphonium/bariton

Muziek

Het euphonium en de bariton lijken qua uiterlijk op elkaar. Toch behoren ze niet tot dezelfde familie. Het euphonium behoort tot de tubafamilie en de bariton tot de saxhoorngroep. Het echte verschil is dat het euphonium wijder is gebouwd dan de bariton. Ook is de vorm van de buis anders. Door deze verschillen is het geluid van het euphonium wat voller en krachtiger en het geluid van de bariton wat helderder. Beide instrumenten worden gebruikt in het harmonie-, fanfare- en brassorkest.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.