Cello

Cello

Muziek

De cello is een groot strijkinstrument dat bekend staat om zijn warme en diepe klank. Het geluid van de cello lijkt heel veel op de menselijke stem. Het instrument kan een begeleidende rol hebben, maar ook schitteren als solo-instrument. Veel muziekstukken die voor cello zijn geschreven hebben een klagend karakter, maar met het instrument kan je ook hele vrolijke muziek spelen. Oorspronkelijk werd er voornamelijk klassieke muziek op het instrument gespeeld, maar tegenwoordig wordt het in alle stijlen gebruikt, zoals popmuziek, jazz en folk. Er is zelfs een cellokwartet dat nummers van Metallica speelt!

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Startdatum: 31-08-2020

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.