Blokfluit

Blokfluit

Muziek

Fluiten behoren tot de oudste muziekinstrumenten en worden overal in de wereld bespeelt. De blokfluit heeft een mooie klank en is een licht instrument om te bespelen, waardoor er tot op hoge leeftijd gespeeld kan worden. De fluit hoort tot de houtblaasinstrumenten, al worden er tegenwoordig ook kunststof exemplaren gemaakt. Er bestaan verschillende formaten, van de sopraan tot de basblokfluit. Kinderen starten over het algemeen met de sopraan, volwassenen kunnen ook met de alt beginnen. Daarna is er de mogelijkheid om verder te gaan met sopranino, tenor of bas. Zeker in ensembles komt de blokfluit erg goed tot haar recht, er is dan ook veel muziek voor geschreven. Maar ook het spelen van een deuntje of liedje kan heel gemakkelijk.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Startdatum: 31-08-2020

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.