Greetje Dietvorst

Greetje Dietvorst

Dansdocent Klassiek en Spitzen

Greetje studeerde in 2005 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten als docent Klassieke- en Moderne dans. Sinds september 2017 maakt zij deel uit van de dansafdeling van Nieuwe Nobelaer en neemt zij, samen met onze vaste begeleidingspianiste Cristina Kristof, de klassieke danslessen op vrijdagmiddag voor haar rekening.

Naast haar werkzaamheden bij Nieuwe Nobelaer, is Greetje ook verbonden als docent klassieke en moderne dans bij het Centrum voor de Kunsten in Bergen op Zoom (CKB). Greetje is ook actief als freelance choreografe en maakt zij zodoende o.a. deel uit van het artistieke team van de Bergse Operette Vereniging (BOV) en creëerde zij de choreografieën voor o.a. de musicals ‘Moulin Rouge’, ‘3 Musketiers’, ‘Ciske de Rat’, ‘Petticoat’, ‘The Wizz’ en ‘De Producers’.

“Ik vind het belangrijk dat leerlingen vertrouwen krijgen in zichzelf en in hun eigen talenten. Door mijn passie en plezier in dans om te zetten in passend dansmateriaal daag ik de leerlingen uit om hun eigen fysieke grenzen op te zoeken en te verleggen”.