Showmusicaldans

Showmusicaldans

Dans

Is stilzitten bij swingende nummers als Mamma Mia en This is me uit de film The Greatest Showman voor jou ook zo moeilijk? Dan is Showmusicaldans echt iets voor jou! Een swingende, dynamische les waarbij duidelijk wordt dat show- en musicaldans zich laten inspireren door veel dansstijlen, zoals jazz-, street- en werelddans. De basis voor deze lessen is theater- en musicalmuziek, maar kent ook uitstapjes naar popmuziek.
Onze dansdocent heeft ruime ervaring in het show- en musical-theater en staat te popelen om ook jou in de spotlights te zetten.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

8 t/m 15 jaar / Donderdag / 18:00 – 19:00 uur
Vanaf 16 jaar / Donderdag / 21:00 – 22:00 uur

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.