Peuterdans

Peuterdans

Dans

De allerkleinsten kunnen bij Nieuwe Nobelaer terecht voor Peuterdans. In deze cursus gaat je peuter spelenderwijs bewegen op muziek, waarbij thema’s gebruikt worden zoals sprookjes, dieren of een verhaal uit een boek.
Dansen op jonge leeftijd heeft vele voordelen. Zo draagt het bij aan het ruimtelijk inzicht, is het goed voor de ontwikkeling van spieren en lichaamshouding en stimuleert het sociale vaardigheden. Uiteraard laten we de danskunsten met regelmaat zien aan papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere belangstellenden.

Deze cursus bestaat uit twee blokken van 16 lessen.
Het tweede blok start in januari 2020, hiervoor kan pas op een later moment worden ingeschreven. 

3 & 4 jaar / Maandag / 14:15 – 14:45 uur
Startdatum: 20-01-020

3 & 4 jaar / Woensdag / 14:45 - 15:15 uur
Startdatum: 08-01-2020
Let op!: De woensdaggroep heeft het maximaal aantal inschrijvingen bereikt, bij de maandaggroep zijn nog enkele plaatsten beschikbaar. Heb je interesse in de cursus op woensdag dan kun je mailen naar kunsteducatie@nieuwenobelaer.nl en wordt je op een wachtlijst geplaatst.

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.