Modern Jazz

Modern Jazz

Dans

Moderne Jazz dansles in Etten-Leur

Bij Modern Jazz dans wordt er gedanst vanuit de muziek en het gevoel. Tijdens deze afwisselende les ontdek je de mogelijkheden van jouw lichaam en word je uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Belangrijke elementen zijn onder andere ademhaling, zwaartekracht en balans. Deze worden als basis voor je bewegingen gebruikt. Je leert verschillende danscombinaties, krachtige sprongen en dynamische zwaaioefeningen op swingende muziek. En dat alles op blote voeten of sokken.  

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Jongvolwassenen (17+) / Maandag / 19:00 - 20:00 uur
Groep 5 t/m 8 (BO) / Woensdag / 16:15 –17:15 uur
VO / Woensdag / 19:45 – 20:45 uur

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.