Keramiek

Keramiek

Beeldend

Keramiek, of beter gezegd gebakken klei, is een bijzonder veelzijdig materiaal. Je eet ervan (borden), drinkt eruit (kopjes) en droomt erbij weg (beelden). In deze cursus leer je stap voor stap hoe je met klei kan werken. Je leert de basisprincipes van het vormgeven van de klei, het afwerken met glazuren en het zelf maken van een mal. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom tijdens deze cursus waarbij je lekker met je handen bezig bent.

Deze cursus is exclusief materialen. Houd rekening met zo’n 15 euro aan materiaalkosten, afhankelijk van de grootte van het werkstuk.
De cursus Pottenbakken vindt gelijktijdig plaats.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.


Volwassenen / Dinsdag / 13:30 – 16:00 uur
Startdatum: 15-09-2020

Inschrijfformulier

Invullen zonder spatie, dus: 1234AB

Betaling van de cursus verloopt via automatische incasso vanaf de maand waarin de cursus start.
Bedragen tot € 200 worden in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden in meerdere termijnen geïncasseerd conform cursusduur (doorlopende machtiging)Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.