Congressen en Evenementen

Deel dit
Unieke locatie en een verrijkend aanbod

Nieuwe Nobelaer is de ideale locatie voor het organiseren van congressen en evenementen. Gelegen tussen Rotterdam, Antwerpen, Tilburg en Bergen op Zoom, vlakbij de snelweg en het station Etten-Leur, zijn wij makkelijk bereikbaar. Rondom ons pand bevinden zich voldoende parkeergelegenheden en er zijn hotels op loopafstand.

Onze behuizing telt 12 multifunctionele zalen waaronder een theaterzaal voor 600 gasten, een podium van 120m2 en een foyer voor 600 gasten. Ook een congres voor 1000 mensen past prima op ons evenementenplein. Door afzonderlijke zalen aan elkaar te koppelen, kunnen wij de capaciteit zelfs verhogen tot 1700 personen!

Cultureel tintje

Alle benodigdheden rondom een congres of symposium kunnen wij verzorgen. Groot pluspunt is dat we een eigen afdeling techniek in huis hebben. Gebruikmaken van licht en geluid is dus geen enkel probleem! Daarnaast is Nieuwe Nobelaer een culturele instelling met nog veel meer faciliteiten onder één dak: een theater, bibliotheek, centrum voor kunsteducatie, poppodium. Een congres of evenement kan door ons dus van een cultureel tintje voorzien worden, wat de dag net wat meer glans geeft. Denk aan het trakteren van je gasten op een culturele workshop of live optreden door een muzikant of danser.

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een offerte op maat.

 

  • Vul a.u.b. een waarde in, groter dan of gelijk aan 0.
  • Indien u nog opmerkingen heeft mag u deze hierboven invullen.