927

Het motto van carnaval 2020 is Medisch Centrum Nieuwe Nobelaer. Onze evenementenhal wordt volledig omgetoverd in dit thema. En één geruststelling: heb je een hoge bloeddruk, versleten knieën of jubeltenen of ben je een beetje gek in je hoofd? Met carnaval hoef je daar niet aan geholpen te worden, ook al begeef je je in Medisch Centrum Nieuwe Nobelaer. Na 5 dagen feestvieren ben je zo weer de oude!

Vaste prik op de carnavalsagenda bij Nieuwe Nobelaer zijn het Sjansbal, Colabal en uiteraard het Muzebal. Als nieuw medicijn krijg je tijdens carnaval 2020 het Stuiterbal toegediend, een dance & hardstyle carnavalsbal voor iedereen vanaf 18 jaar. Op welke afdeling je ook thuis hoort, er is voor ieder wat wils bij Medisch Centrum Nieuwe Nobelaer.

Let op: De kaartverkoop voor de carnavalsevenementen begint op 11 november 2019. De online verkoop duurt tot één uur voorafgaand aan een evenement. Daarna kan je, indien het feest van je keuze nog niet is uitverkocht, alleen nog kaarten kopen aan de deur van Medisch Centrum Nieuwe Nobelaer. Als een feest is uitverkocht staat dit op de website van Nieuwe Nobelaer.

Kaarten voor de verschillende ballen kunnen enkel via de website of aan de balie van Nieuwe Nobelaer gekocht worden. De volledige kaartverkoop verloopt online, je krijgt dus een e-ticket dat bij binnenkomst gescand wordt door verplegend personeel van Medisch Centrum Nieuwe Nobelaer. Voor vragen kun je terecht bij de opnamebalie van Nieuwe Nobelaer.

Betaalmethode
Net als vorig jaar kan er tijdens carnaval alleen per pin of contactloos betaald worden m.u.v. Colabal. Sjansbal en 50+ bal. De Fleut (de Etten-Leurse carnavalsmunt) reken je bij de kassa's per pin af en bij de bar betaal je de consumpties met de Fleut. De Fleut is vrijdag 21 februari vanaf 20:30 uur bij Nieuwe Nobelaer verkrijgbaar.

Lees hier de huisregels van Medisch Centrum Nieuwe Nobelaer. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om een veiligheidshesje aan te doen tijdens onze carnavalsevenementen.