Je zus die altijd met haar mobiel in de weer is

Ben je met haar in gesprek dan kan ze ineens afgeleid zijn door haar mobiele telefoon. Appen, sociale media en óveral foto’s van maken, óók tijdens familiegelegenheden. Selfies, groepsfoto’s, natuur, architectuur, werkelijk alles wordt voor de eeuwigheid vastgelegd. Om haar passie nog beter uit te kunnen voeren geef je haar een workshop Urban Stadsfotografie, Reisfotografie of Fotograferen met je mobiel cadeau.

981

Cadeautips

Cadeautips

Urban Stadsfotografie

Urban Stadsfotografie is een aparte tak binnen de fotografie. Je loopt door een stad en probeert het alledaagse leven vast te leggen. Maar hoe maak je nu een goede straatfoto? Dat leer je tijdens de cursus Urban Stadsfotografie

Lees meer
Cadeautips

Reisfotografie

De perfecte vakantiefoto is met de cursus Reisfotografie voor iedereen binnen handbereik. Ga goed voorbereid op pad en maak de mooiste foto’s van de dingen die jou het meest interesseren.

Lees meer
Cadeautips

Fotograferen met je mobiel

Maak jij ook wel eens een selfie met je mobiel? Maar snap jij echt niet hoe sommige mensen van die perfecte plaatjes kunnen maken met hun mobiele telefoon? Dat kan iedereen leren in deze cursus.

Lees meer