1574

Online Bibliotheek app

De Online Bibliotheek heeft een nieuwe app met nog meer leesvoer voor bibliotheekleden! Hierin vind je zowel e-books als luisterboeken. Met deze nieuwe app komen (vanaf september 2020) de LuisterBieb-app en de E-booksapp te vervallen. Verwijder je oude apps en installeer de nieuwe Online Biblitoheek-app via de App Store of Google Play

 

Meer over de Online Bibliotheek

Bibliotheek aan huis

Ben je door langdurige ziekte, handicap of leeftijd niet in staat een goed boek te lenen? Dan komen wij graag bij je thuis. Want dankzij de inzet van vrijwilligers, heeft Nieuwe Nobelaer Bibliotheek een thuis-service in het leven kunnen roepen. Het enige dat je hoeft te doen is even bellen. Dan bespreken we samen wat voor boeken je wilt hebben. Het lidmaatschap kost € 50,- per jaar. Mail voor meer informatie naar bibliotheek@nieuwenobelaer.nl

1573

Printen

Met je bibliotheekpas is het mogelijk om te printen in de bibliotheek. Op je pas dien je een printtegoed te zetten, dit kan bij de betaalautomaat in de biblitoheek. Als je geen biebpasje hebt, kun je een losse tegoedbon kopen. Je betaalt dan ook per half uur € 0,50 om gebruik te maken van de computer.
Voor het printen zelf betaal je per A4 vel € 0,10 (zwart/wit) of € 0,30 (kleur).

1572

Wifi

Werk je graag op je laptop in de bibliotheek of check wil je even snel je mail checken op je smartphone? Dat kan! In ons pand kun je gratis gebruik maken van de openbare Wifi.

1571

Toiletten

Hoge nood? Onze toiletdeuren staan voor je open! Opgelucht? Dan kun je daarna weer verder lezen in je krant, nieuw leesvoer kiezen of aansluiten bij het Voorlezen met muziek of een andere activiteit.

Kranten & tijdschrijften

Wist je dat je naast boeken ook gratis tijdschriften en kranten kunt lezen en lezen in de bibliotheek? Niets is zo ontspannend als bladeren door je favoriete tijdschrift of het doornemen van een krant voor het laatste nieuws. De nieuwste nummers lees je in de bieb, andere nummers kun je lenen. Neem lekker plaats aan onze leestafel en geniet van je krant of tijdschrift, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Werken & studeren in de bibliotheek

Nieuwe Nobelaer Bibliotheek is een goede plek om te werken en studeren. Een rustige plek, waar uitgebreide informatie voor handen is, het kopje koffie voor je klaar staat én je gebruik kunt maken van gratis Wifi, wat wil je nog meer? Studeren of werken in de bibliotheek kan ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Veel werk- en studeerplezier, succes!

Compliment, wens of klacht

Met jouw hulp kunnen wij onze service verbeteren. Heb je wensen, complimenten, suggesties of klachten met betrekking tot onze dienstverlening, stuur dan een mail.

Pop-up activiteiten

Regelmatig worden er bij Nieuwe Nobelaer Bibliotheek extra activiteiten georganiseerd zoals voorleesactiviteiten en lezingen. 

Op de hoogte blijven?

  • Bekijk regelmatig onze website www.nieuwenobelaer.nl
  • Volg ons via onze socialemediakanalen
  • Schrijf je in voor onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief

Vrijwilliger Bibliotheek

Nieuwe Nobelaer Bibliotheek is altijd blij met de hulp van vrijwilligers. Zie jij het dus wel zitten om als gastvrouw / gastheer op vrijwillige basis bezoekers te ontvangen, begeleidenen te ondersteunen? Laat het ons weten via bibliotheek@nieuwenobelaer.nl

Mis niets & ontdek als eerste ons laatste nieuws!


Twee keer per maand praten we u bij over onze voorstellingen, activiteiten en leuke acties.


Inschrijven nieuwsbrief