Informatiepunt Digitale Overheid

Het Informatiepunt Digitale Overheid helpt mensen op weg bij diverse hulpvragenvragen. Samen met onze partners organiseren we verschillende activiteiten. Heb jij vragen over je belastingaangifte, toeslagen, inkomen, uitkeringen, DigiD, bespaartips of budgetteren? We helpen je graag verder of verwijzen je door naar een van onze partners. 

Spreekuur Budgetcoach - Annelies Koopman

Annelies Koopman van de Gemeente Etten-Leur is sinds 7 oktober 2019 op maandagochtend tussen 11:00 – 12:00 uur aanwezig in de bibliotheek om allerlei vragen over inkomen, brieven, budgetteren, bespaartips, uitkeringen, belastingtoeslagen etc. te beantwoorden. Ze stelt zich dan ook graag even voor:

“Ik ben Annelies Koopman en werk al bijna 25 jaar bij de Gemeente Etten-Leur. Daar ben ik begonnen bij sociale zaken en heb me altijd gespecialiseerd in schuldhulpverlening en budgetteren. Ook ben ik nog een tijdje leerplichtambtenaar geweest. Sinds het ontstaan van het werkplein in 2015 zit ik bij het cluster WMO, waar ik verantwoordelijk ben voor schuldhulpverlening en budgetteren. Hierdoor werk ik veel samen met de kredietbank en Surplus, maar heb ik ook veel contact met de woonstichting, zorgverzekeringen en schuldeisers. Je kunt bij mij dus terecht voor allerlei vragen. Weet ik het antwoord niet, dan zoek ik het voor je op. Loop dus vooral binnen op maandagochtend met je vragen, dan maken we kennis onder het genot van een kopje koffie of thee."

Spreekuur Budgetcoach - Annelies Koopman