Woezel en Pip 2+ (try-out) – Extra voorstelling

Deel dit
Bestel hier kaarten

Na de hitvoorstelling Op zoek naar de Sloddervos!  beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling Woezel & Pip en de Tijdmachine. Een fantastische musical voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het ‘land van nog niet gebeurd’. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…

Meet & greet

Kom na afloop knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur.

Teken jouw tijdmachine

Kun je niet wachten? Kom nu dan alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium!

Wie zijn Woezel en Pip

De hondjes Woezel en Pip zijn bedacht en gecreëerd door Guusje Woesthoff-Nederhorst. Het eerste voorleesboekje van de twee vriendjes kwam uit in 2005, met illustraties door Louise Geesink en Wil Raymakers. De kinderboeken zijn inmiddels opgevolgd door een televisieserie, film en theatervoorstellingen.

Cast:                Woezel, Pip, Charlie, Buurpoes, Tante Perenboom, de Wijze Varen e.a.

Klik hier om kaarten te bestellen.